• Vi tager ansvar for verden omkring os


  Vores samfundsambitioner

  Jydsk Emblem Fabrik A/S tager et ansvar for verden omkring os. Derfor har vi formuleret en samfundsambition. Vores samfundsambition er fundamentet til vores kommunikation. Det vi siger og vigtigst af alt; det vi gør. Den er bygget på og sammensat af vores kerneværdier, identitet og ikke mindst vores historie.

  Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S har vi gennem vores levetid på mere end 130 år oplevet, hvordan vi sætter et aftryk på vores omgivelser, vores medmennesker og det samfund vi lever i. Vi er opmærksomme på hvordan vores handlinger og ageren, som virksomhed, har betydning for vores nærområde, vores medarbejdere, vores samfundsøkonomi og vores natur og miljø.

  Vi ønsker at gøre en forskel der hvor vi kan, og samtidig med en bevidsthed om, at vi ikke kan ”redde hele verden”.
  Udgangspunktet for vores samfundsambition er således en ærlig, ydmyg og åben kommunikation. Vi ved godt, at vi ikke er perfekte, og at vi nok aldrig bliver det. Ud fra dette har vi formuleret nedenstående samfundsambitioner.


   

  Mennesker i fokus
  Vi stræber hver dag efter at skabe en god og velfungerende arbejdsplads, hvor der er fokus på trivsel, dannelse og udvikling samt gode oplevelser.
  Støtte til soldater og udsendte
  Vi ønsker at skabe fokus og støtte til Danmarks udsendte og veteraner.
  En velfungerende virksomhed
  Vi gør vores bedste for at være og forblive en økonomisk stærk virksomhed.
  Mindske vores aftryk
  Vi har en ambition om at mindske vores klima- og miljømæssige aftryk.
  Et styrket kulturliv
  Vi har en ambition om at bidrage til at styrke det lokale kulturliv.
  Et styrket lokalsamfund
  Vi ønsker at være en stærk og involveret aktør i vores lokalsamfund.

  FSC®-Certificeret

  Jydsk Emblem Fabrik A/S blev i 2022 FSC®-certificeret, hvilket giver os retten til at markedsføre og anvende FSC’s varemærker på FSC®-produkter og i vores markedsføring.  

  Som FSC®-certificeret virksomhed bliver der stillet specifikke og strenge krav til at overholde blandt andet sporing, anvendelse og genbrug af træ fra FSC-certificerede skove.

  For at et produkt kan være FSC®-certificeret skal alle leverandør- og virksomhedsled i produktets levetid være FSC®-certificeret.

  ISO 9001 Certificeret

  Jydsk Emblem Fabrik A/S er en ISO certificeret virksomhed. Siden 2007 har vi arbejdet med ledelsessystemet ISO 9001 og vi har i en årrække også været ISO 14001 certificeret. 

  Som ISO certificeret virksomhed forpligter vi os til at producere og levere varer, som har gennemgået en gennemgribende kvalitetskontrol, og som er fremstillet under hensyntagen til de miljømæssige påvirkninger, vores aktiviteter medfører.

  Vores certificeringer kan downloades som PDF.

  AAA Guld Kreditværdighed

  Økonomisk er Jydsk Emblem Fabrik A/S en solid virksomhed, hvilket er vores kunders sikkerhed for, at vi også eksisterer om 5 og 10 år. Vi har Bisnode`s AAA rating, som er den højeste kreditstatus man kan opnå, og som kun ganske få procent af danske virksomheder får tildelt hvert år.

  For år tilbage, modtog vi et gulddiplom, som kun uddeles til virksomheder, der har opnået AAA rating i mere end 10 år i træk.

  JEF har været AAA rated i mere end 20 år.


   

  Se nogle af vores mest ansvarlige produkter