Om Jydsk Emblem Fabrik A/S

Jydsk Emblem Fabrik A/S er en virksomhed med årelange traditioner inden for fremstilling af emblemer, sportspræmier, navneskilte, uniformstilbehør samt reklame & merchandise artikler. Det er traditioner der fastholdes, og med en bred vifte af produkter, er Jydsk Emblem Fabrik A/S en værdiskabende samarbejdspartner for alle virksomheder, der ønsker at udbrede deres brand.

Siden etableringen i 1886 har Jydsk Emblem Fabrik A/S udvidet sit produktsortiment, som i dag således både inkludere standardløsninger, samt specialfremstilling, for at tilgodese alle vores kunder.
I dag er Jydsk Emblem Fabrik A/S en af de få skandinaviske virksomheder, der i dag fortsat har egen produktion indenfor området. Fabrikken er placeret i Malling, syd for Aarhus og ledes i dag af adm. direktør Stig Hellstern (4. generation) og direktør Hanne Hørup.

I 2021 havde Jydsk Emblem Fabrik A/S 135 års jubilæum.


Kvalitet & service siden 1886

Jydsk Emblem Fabrik A/S samarbejder med en bred vifte af danske og udenlandske underleverandører, der er udvalgt med den største omhu.

Kvalitet og service er nøgleord hos os og som ISO 9001 certificeret virksomhed, forpligter vi os til altid at producere og levere varer, som har gennemgået en grundig kvalitetskontrol.

Alle vores produkter er således underlagt en gennemgribende kvalitetskontrol inden de sendes fra virksomheden. Vi foretager desuden løbende audit af vores underleverandører i udlandet.


Vores samfundsambition

Jydsk Emblem Fabrik A/S, tager ansvar for samfundet, miljøet og de mennesker, som vi er i daglig kontakt med eller som bruger vores produkter. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere, samarbejdspartnere, kunder og resten af omverdenen forstår vores synspunkter.

Derfor har vi formuleret en samfundsambition, som er en fast del af vores forretningsgang, kommunikation og identitet.
Få et indblik i vores samfundsambition, det ansvar vi påtager os samt de retningslinjer vi følger. 


Mission

"Vi arbejder altid for at sikre et højt serviceniveau med sikker levering af kvalitetsprodukter indenfor vores kerneområder til konkurrencedygtige priser og med en vished om, at vores produkter fremstilles under hensyntagen til de miljø- og samfundsmæssige påvirkninger, vores aktiviteter medfører”.

Kvalitet og service er nøgleord hos Jydsk Emblem Fabrik A/S. Vi ønsker via vores gode og personlige service at skabe stærke relationer til vores kunder således, at vi samlet set er vores kunders foretrukne samarbejdspartner. Det er således vores fornemste opgave at sikre et højt serviceniveau for hver enkelt kunde, med en sikker levering af kvalitetsprodukter indenfor vores kerneområder til konkurrencedygtige priser.

Vision

"Jydsk Emblem Fabrik A/S vil være vores kunders foretrukne samarbejdspartner ikke bare indenfor vores primære produktgrupper Emblemer, Sportspræmier, Navneskilte, storformatprint, Soldaterartikler og Uniformstilbehør, men også indenfor vores sekundære produktområder Reklamegaver, Firmagaver og Beklædning ønsker vi at tilbyde et tæt og tillidsbaseret samarbejde."

Vores målsætninger skal opnås ved et tæt samarbejde med vores kunder for på den måde at kunne identificere deres behov og imødekomme deres ønsker. Der arbejdes tæt sammen med udvalgte virksomheder, som kan bidrage til visionen, og en fortsat konsolidering af virksomheden skal sikre os og vores kunder i en til stadighed skærpet konkurrence. Vi vil styrke og forbedre vores virksomhed via uddannelse og tilførsel af veluddannede medarbejdere, samt udvikling af teknologi og IT, til glæde for det fælles samarbejde.


Find os på