Emblem 12 x 12 mm forsølvet m. hvid emalje

Varenummer: JEF163SE
 
DKK 52,94 / Stk.
DKK 42,35 ekskl. moms
 •  
 • Logo pin ekspres - 12 x 12 mm

  Godt alternativ til de runde logo pins og med sin hvide emalje har denne logo pin en flot finish, der minder om de traditionelle emaljeemblemer. Med en størrelse på 12 x 12 mm er denne blandt de mindre logo pins i sortimentet, men der kan stadigvæk vises fine detaljer.

  Ønsker du et udtryk der adskiller sig fra de traditionelle emblemer, men hvor det stadigvæk er en logo pin ekspres? Se vores øvrige udvalg af printbare pins

  Påtrykt logo
  I menuen ”Tryk af logo” kan du tilvælge påtrykning af logo. Der er mulighed for at vælge tryk med op til fire farver. I samme menu er tillægspriser også vist.

  Vi gør opmærksom på, at der ved valg af tryk kommer et opstartsgebyr på 350 kr. Dette dækker omkostningerne for udarbejdelse af ét layout.

  Husk at uploade logo som en .ai eller .eps fil. Er du i tvivl om, hvordan du får rentegnet logo, eller har du andre spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os.

  Er du i tvivl om hvad en vektoriseret fil er?


  Tilkøb

  Vi har gjort det nemt at tilkøbe passende æsker til denne pin. I menuen til højre finder du udvalgte æsker som passer netop til denne størrelse.

  Materiale: Støbt metal, forsølvet med emblem
  Størrelse: 12 x 12 mm
  Leveringstid: 3 - 5 hverdage efter godkendt layout
  Andet: Der er en minimumsbestilling på 10 stk.
  Tilkøb: Mulighed for at tilkøbe et etui eller en æske, f.eks. et sort etui med velour

  Ledte du efter denne pin med målene 17 x 17 mm? Så klik her.

  Har du brug for vejledning til de mange muligheder, vores logo pins ekspres tilbyder? Så ring til os på telefonnummer +45 70 27 41 11 eller skriv på mail info@jef.dk. Vi sidder klar med råd og vejledning.

 • Højde 12
  Farve Sølv
  Bredde 12
  Materiale Forsølvet metal, Emalje
  Leveringstid 3-5 hverdage
  Brand Jydsk Emblem Fabrik
Mest populære Logopins