Emblem 14 mm forsølvet m. hvid emalje

Varenummer: JEF161SE
 
DKK 52,94 / Stk.
DKK 42,35 ekskl. moms
 •  
 • Stilren logo pin - 14 mm

  Denne logo pin, forsølvet og med emalje, er blandt vores mindste i denne kategori. Med en diameter på 14 mm og med perlemorsfarvet emblem præsenterer denne pin dit logo på en stilren måde, og som ikke bliver for dominerende på jakken.

  Med det hvide emblem får denne pin en glat overflade, og logoet fremstår knivskarpt på den hvide baggrund. Se vores øvrige udvalg af ekspres pins

  Påtrykt logo
  Som på vores øvrige logo pins er det muligt at tilvælge tryk af logo eller andet motiv. Vælg tryk med op til fire farver i menuen ”Tryk af logo”. Her ses desuden tillægspriserne.
  Efter valg af antal farver uploades logoet som en .ai eller .eps fil.

  Vær opmærksom på at der ved valg af tryk kommer et opstartsgebyr på 350 kr. Dette opstartsgebyr dækker omkostningerne i forbindelse med udarbejdelse af ét layout.

  Er du i tvivl om hvad en vektoriseret fil er?  Tilkøb

  Skal du bruge logo pins som gaver til samarbejdspartnere, eller blot vil gøre det nemt for medarbejderne at opbevare deres logo pin når den ikke er på jakken? Tilkøb en æske eller et etui og præsentere hver eneste logo pin på en elegant måde. Samtidig er det nemmere at opbevare dem til senere brug. Se mere i menuen ”Vælg æske”.

  Materiale: Støbt metal, forsølvet med emalje
  Størrelse: Ø 14 mm
  Leveringstid: 3 - 5 hverdage efter godkendt layout
  Andet: Der er en minimumsbestilling på 10 stk.
  Tilkøb: Mulighed for at tilkøbe en velourpose i f.eks. blå

  Ledte du efter denne pin med en diameter på 17 mm? Så klik her.

  Har du brug for vejledning til de mange muligheder, vores logo pins ekspres tilbyder? Så ring til os på telefonnummer +45 70 27 41 11 eller skriv på mail info@jef.dk. Vi sidder klar med råd og vejledning.

 • Højde 14
  Farve Sølv
  Bredde 14
  Materiale Forsølvet metal, Emalje
  Leveringstid 3-5 hverdage
  Brand Jydsk Emblem Fabrik
Købt sammen med denne vare
Mest populære Logopins