Emblem 18 mm forsølvet m. hvid perlemor

Varenummer: 2918
 
DKK 45,38 / Stk.
DKK 36,30 ekskl. moms
 •  
 • Forsølvet logo pin med perlemorsfarvet bund

  Denne logo pin har en god størrelse til logoer og andre motiver med mange deltaljer. Det er en pin til dig som gerne vil have at den er lidt tydeligere på jakken og kan vise de mange detaljer.

  Bagmonteringen på denne logo pin er, som på vores øvrige logo pins, en kort nål og sommerfuglelukning. Det gør det nemt at påsætte den på jakken eller trøjen.

  Denne pins perlemorsfarvet bund er buet, hvilket giver den et elegant udtryk og vil fremvise ethvert logo på flottest vis.

  Påtrykt logo
  Det er muligt at tilvælge tryk af logo eller andet motiv i menuen til højre. Det er muligt at vælge op til fire farver – vælg i menuen ”Tryk af logo”. Her er tillægspriser pr. stk. ved valg af tryk også oplyst.

  Vær opmærksom på at der ved valg af logo tryk kommer et opstartsgebyr på 350 kr. Dette gebyr dækker omkostninger for udarbejdelse af ét layout.

  Husk, at logo eller andet motiv skal uploades som en .ai eller .eps fil.

  Er du tvivl om hvad en vektoriseret fil er?


  Tilkøb

  I menuen til højre har vi gjort det nemt at tilkøb æsker til hver enkel logo pin. En æske eller etui vil gøre det nemt at opbevare din pin i skuffen og desuden beskytter en æske din pin fra at blive ridset, når den ikke er i brug. Se de udvalgte æsker i menuen ”Vælg æske”.

  Materiale: Støbt metal med hvid emalje
  Størrelse: Ø 18 mm
  Leveringstid: 3 - 5 hverdage efter godkendt layout
  Andet: Der er en minimumsbestilling på 10 stk.
  Tilkøb: Opbevar din pin i et etui med velour og beskyt den mod slid

  Har du brug for vejledning til de mange muligheder, vores logo pins ekspres tilbyder? Så ring til os på telefonnummer +45 70 27 41 11 eller skriv på mail info@jef.dk. Vi sidder klar med råd og vejledning.

 • Højde 18
  Farve Sølv
  Bredde 18
  Materiale Metal, Emalje
  Leveringstid 3-5 hverdage
  Brand Jydsk Emblem Fabrik
Købt sammen med denne vare
Mest populære Logopins