Bolsjer

Varenummer: H-12000-25
 
DKK 308,44
DKK 246,75 ekskl. moms
 •  
 • Bolsjer med logo

  Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S tilbyder vi mange forskellige smagsvarianter af bolsjer med logo på indpakningen. Klik dig ind på de smagsoplevelser du ønsker, og tilføj dit logo eller budskab, så du kan designe og personliggøre dine helt egne bolsjer. 

  Efterlad et velsmagende indtryk med logobolsjer

  Vores bolsjer med logo er perfekte til din virksomheds branding. Med dit logo eller slogan på indpakningen af et lækkert bolsje kan du nemt forbinde dit brands identitet med bolsjets søde smag og efterlade et positivt førstehåndsindtryk til messer og konferencer. Vælg nøjagtig den smag, du mener er bedst til at skabe opmærksomhed på dig og dit firma blandt vores mange varianter.

  Med vores brede og spændende smagsudvalg, kan du også nemt brande din virksomhed i sammenhæng med den smag, du vælger. For eksempel kan du bruge den skarpe menthol smag til at fortælle, at din virksomhed er frisk eller et forfriskende valg. 

  Udover at vores bolsjer med logo er perfekte til at skabe et lækkert indtryk, så er de også perfekte til at tiltrække potentielle kunder, ansatte og lignende til din messebod.

  Bolsjerne skaber nemlig et appetitligt samlingspunkt, hvor alle dem, der søger lidt sødt til tanden, kan få tilfredsstillet deres behov.

  Lyder vores bolsjer med logo som den perfekte branding-mulighed for dig? Så vælg dit ønskede antal bolsjer, din ønskede smag og upload dit logo eller budskab her på siden. Så får vi trykt dit logo eller budskab og sender bolsjerne afsted så hurtigt som muligt. 

  Brug bolsjer med logo til at udvide dit brand 

  Med vores lækre bolsjer med logo bliver dit brand nemmere husket, og det bliver lettere at få dit budskab ud til forskellige steder. Prøv for eksempel at forestille dig, at en besøgende ved din messebod putter et bolsje i lommen og tager det med sig videre. Lige pludselig får de lyst til lidt sødt at spise og hiver bolsjet op på arbejde. Idet de pakker bolsjet op og læser indpakningen, bliver de mindet om din virksomhed og dit budskab. Du øger selvfølgelig din og virksomhedens eksponering med vores logobolsjer.

  Ønsker du at udvide dit brand med mere end blot bolsjer med logo, så udforsk vores udvalg af messeudstyr og logoslik. Fuldend for eksempel dit messe- og konferenceudstyr med vand eller kuglepenne med logo.

  Få god kvalitet og service hos os

  Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S går vi op i kvalitet og service, og sikrer os derfor altid, at dine varer har gennemgået et grundigt kvalitetstjek, og at du kan få professionel og grundig hjælp gennem hele købet. Ud fra vores mange års erfaring med fremstilling af merchandise artikler, emblemer og mere kan du vide dig sikker på, at kvaliteten altid er i top. Og med vores erfarne og serviceminded medarbejdere kan du altid få hjælp til alle de spørgsmål, du måtte have.


  Ingen spørgsmål er for store eller små til, at du kan ringe ind eller skrive en mail. Kontakt os, hvis du har brug for vejledning til både vores bolsjer med logo og alle andre produkter.

Mest populære Logoslik