Logoslik

Udvalgte varer

Mest populære
Kvadratchokolade
1200001
Standard salgspris DKK 1,75
Fra DKK 1,50 / Stk. inkl. moms
DKK 1,20 ekskl. moms
Pastilæsker
H-12000-43
Standard salgspris DKK 8,75
Fra DKK 4,69 inkl. moms
DKK 3,75 ekskl. moms
Tyggegummi 6-pak m. logo
H-12000-73
 
DKK 7,50 inkl. moms
DKK 6,00 ekskl. moms
Tyggegummi 12-pack m. logo
H-12000-77
 
DKK 9,38 inkl. moms
DKK 7,50 ekskl. moms
Slikposer med logo
H-12000-55
Standard salgspris DKK 3,06
Fra DKK 2,63 inkl. moms
DKK 2,10 ekskl. moms
Bolsjer
H-12000-25
Standard salgspris DKK 308,44
Fra DKK 142,38 inkl. moms
DKK 113,90 ekskl. moms
Viser 1 til 6 af 6

Slik med logo

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S har du mulighed for at designe og tilpasse diverse slik med dit eget logo eller budskab. Vælg den perfekte type slik til at repræsentere dit brand blandt vores brede udvalg.

Øg din synlighed med det søde 

Vi tilbyder slik med logo, der kan hjælpe dig med at markedsføre din virksomhed på en effektiv måde. Slik med dit firmalogo er ikke kun lidt sødt til ganen, men også en god måde at øge synligheden og brandingen af dit firma.

Vi tilbyder forskellige typer slik med logo, der passer til dine behov. Vores udvalg omfatter blandt andet små poser med slik og pastelæsker.

Når du har udvalgt det rette slik, kan du tilpasse indpakningen ved at uploade dit ønskede design i et vektoriseret AI eller EPS filformat. Hvis dit logo eller design ikke er i et af disse filformater, så hjælper vi gerne med at skabe en sådan fil.

Se også vores vand med logo, hvor du kan vælge flaskens størrelse, plastik- eller glasflaske, naturligt mineralvand eller vand med brus.

 

Hvorfor vælge slik med logo?

Slik med logo kan være en sød tilføjelse til synligheden af din virksomhed. Ved at tilføje dit logo på slik, kan du øge din virksomheds synlighed og genkendelighed på en sjov og appetitvækkende måde.

Du kan vælge lige præcis det slik, der passer til din virksomheds profil og målgruppe. I vores sortiment af slik med logo finder du forskellige typer af slik, såsom chokolade, lakrids eller vingummier. 

Uanset hvilken type slik med logo du vælger, kan du være sikker på, at den vil blive nydt og dermed give dit firma synlighed og opmærksomhed. Vores slik med logo er også perfekt til messer, konferencer eller som en del af en velkomstpakke til nye kunder. 

Vidste du, at vi har mængderabat på vores slik med logo? På den måde kan du investere i lige præcis den mængde, der passer dig - vi tilbyder endda en lavere pris pr. enhed for store ordrer. Du skal blot klikke videre til produktsiden for din ønskede slik med logo for at finde ud af, hvilke muligheder der er. 

 

Vi står klar til at hjælpe 

Selvom du måske er sikker på, hvilket design du ønsker på dine reklameartikler, så kan det stadig være svært  for dig at virkeliggøre. Hos Jydsk Emblem Fabrik tilbyder vi derfor altid hjælp til at skabe et design, der passer til dine behov og dit firmas image.

Vores erfarne team vil med glæde rådgive dig eller besvare eventuelle forespørgsler, du måtte have. Vi kan rådgive dig om at vælge det rigtige produkt og sikre, at det har den helt rigtige kombination af printområde, pris, farve, kvalitet og funktionalitet. 

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp til at skabe et design til dit slik med logo, er du altid velkommen til at kontakte os via e-mail eller på telefon. Vores medarbejdere står altid klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have.

 

Mest populære Logoslik