Pastilæsker

Varenummer: H-12000-43
 
DKK 8,75
DKK 7,00 ekskl. moms
 •  
 • Pastilæsker med tryk

  Pastilæsker giver flere muligheder og er fantastiske til branding, da æsken med pastiller bliver taget frem igen og igen – lige indtil der ikke er flere pastiller tilbage. Der er flere flader at trykke budskab og logo på, hvilket giver dig mulighed for at kommunikere længere budskaber ud til modtageren, og til alle der bliver budt en pastil.

  Æskens form og mange trykflader giver dig et utal af muligheder i forhold til design, og gode muligheder for at få æskerne til at matche virksomhedens visuelle identitet. Det skaber genkendelighed og bidrager til den helhedsoplevelse modtageren får, f.eks. ved en messestand eller efter et kundemøde.

  Pastilæsker er en ideel strøartikel og en populær reklameartikel - alle sætter pris på lidt sødt – og det er ideelt at have med på udstillinger eller som lidt ekstra i din goodiebag. Ydermere har du mulighed for at forbinde dit brand med en bestemt smag, du kan vælge mellem 15 smagsvarianter i dropdown-menuen. 

  Kontakt 

  Er du i tvivl om noget, så kontakt os endelig. Vores personale besidder en stor ekspertise og sidder klar til at hjælpe dig. 

  Fang os på info@jef.dk eller ring på 70 27 41 11. 

 • Materiale Lakrids
Mest populære Logoslik