Tyggegummi 6-pak m. logo

Varenummer: H-12000-73
 
DKK 7,50
DKK 6,00 ekskl. moms
 •  
 • Tyggegummi med tryk

  Søger du en frisk og velsmagende reklameartikel, som ikke er bolsjer, så er tyggegummi et udmærket alternativ!

  Indpakningen er ideel til tryk – både logo og budskaber – og dermed et produkt der har en fantastisk branding værdi. Derudover bliver pakken hevet frem igen og igen, måske bliver der delt ud til kollegaerne, og dermed bliver dit logo vist frem. Det er en velsmagende gestus som helt sikkert vil få modtageren til at associere dit brand med noget positivt.

  Ved at vælge tyggegummi som din næste reklameartikel, er du sikker på at ramme bredt. Det er en reklameartikel som alle, uanset alder, køn eller erhverv, vil sætte pris på. Det er ydermere en god strøartikel til næste messe eller som ekstra gave i goodiebagen.

  Indpakningens store trykoverflade giver dig et utal af design muligheder. Få indpakningen til at match virksomhedens visuelle identitet og sikre genkendelighed. Du kan også bruge tyggegummipakkerne til en særlig kampagne eller produktlancering – mulighederne er mange, det er kun din fantasi der sætter begrænsninger.

  Tyggegummierne kommer i smarte, og praktiske, pakker med enten 6 eller 12 styk i hver. Lige meget hvilken pakke der vælges kommer tyggegummiet fra Stimorol og det er sukkerfri tyggegummi. 

  Kontakt 

  Er du i tvivl om noget, så kontakt os endelig. Vores personale besidder en stor ekspertise og sidder klar til at hjælpe dig. 

  Fang os på info@jef.dk eller ring på 70 27 41 11.

Mest populære Logoslik