Medaljeholdere

Udvalgte varer

Mest populære
Medaljeholder Fodbold Maghony
JEF306C
 
DKK 243,75 / Stk. inkl. moms
DKK 195,00 ekskl. moms
Medaljeholder Fodbold Kirsebær
JEF306A
 
DKK 243,75 / Stk. inkl. moms
DKK 195,00 ekskl. moms
Medaljeholder Marathon
JEF308
 
DKK 212,50 / Stk. inkl. moms
DKK 170,00 ekskl. moms
Medaljeholder Eget Design i træ
JEF309
 
DKK 245,00 / Stk. inkl. moms
DKK 196,00 ekskl. moms
Medaljeholder Badminton
JEF307
 
DKK 212,50 / Stk. inkl. moms
DKK 170,00 ekskl. moms
Medaljeholder Fodbold Mellem eg Medaljeholder Fodbold Mellem eg
JEF306
 
DKK 212,50 / Stk. inkl. moms
DKK 170,00 ekskl. moms
Medaljeholder Fodbold Lys Nød
JEF306B
 
DKK 243,75 / Stk. inkl. moms
DKK 195,00 ekskl. moms
Medaljeholder Fodbold Sort
JEF306E
 
DKK 243,75 / Stk. inkl. moms
DKK 195,00 ekskl. moms
Medaljeholder Fodbold Mellem Eg
JEF306D
 
DKK 243,75 / Stk. inkl. moms
DKK 195,00 ekskl. moms
Viser 1 til 9 af 9

Medalje ophæng

Har du vundet mange medaljer, som bare ligger og samler støv? Og kunne du egentlig godt tænke dig at vise dem lidt frem? Så er det da på tide at få dem hængt på væggen. Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S kan du finde forskellige ophæng, som du kan bruge til dine medaljer. Vores medaljeholdere er lavet i træ og findes i forskellige farver og designs. Så find den eller de ophæng, der falder i din smag, og hæng dine velfortjente medaljer frem, så alle kan se dem.

Hvad er et medajleophæng? 

Et medajleophæng – eller en medaljeholder, som mange kalder den – er et tilbehør, som kan bruges til at præsentere, vise og eventuelt beskytte dine præmier og medaljer. En medaljeholder kan have forskellige designs, og kan være lavet af forskellige materialer, blandt andet børstet stål, plastik og træ. Her hos Jydsk Emblem Fabrik A/S består alle vores ophæng af træ, og så har du mulighed for at vælge mellem forskellige farver og tekst. Vi har blandt andet medaljeophæng med teksten:

 

  • Fodbold
  • Badminton
  • Maraton 

 

Derudover kan du også vælge vores medaljeholder i eget design. Her kan du vælge lige netop dén tekst, der passer til dig eller din klub. 

 

Hvorfor købe et ophæng til dine medaljer?

Når du har modtaget eller opnået særlige præstationer, som er blevet belønnet med en medalje, så er det på sin plads at hænge dem til pynt. Her er medajleholderen en oplagt mulighed for at gøre netop det. Medaljeholderen kan både bruges på teenageværelset, kontoret, herreværelset og selvfølgelig også nede i fodbold-, tennis- eller badmintonklubben.  

Et ophæng er en elegant og professionel måde at præsentere dine medaljer på. Ved at hænge dine medaljer på væggen viser du både stolthed over dine præstationer men også værdsættelse for de forskellige turneringer og konkurrencer, som du har været med i. Et ophæng giver dig dermed også mulighed for at skabe en smuk og iøjnefaldende udstilling, der vil tiltrække opmærksomhed og beundring fra andre. 

Et medaljeophæng hjælper dig desuden også med at organisere og beskytte dine medaljer. Ved at have en dedikeret plads til dine æresbevisninger undgår du nemlig, at de bliver væk eller beskadiget. Medaljeophænget hjælper også med at holde dem fri for støv og snavs, hvilket bevarer deres skønhed og glans over tid.

Design din egen medaljeholder 

Jydsk Emblem Fabrik A/S giver vi dig mulighed for at designe din egen medaljeholder og dermed skabe et helt unikt ophæng af dine medaljer. Hvis du ønsker en eller flere holdere til din fodboldklub, organisation eller skal bruge en holder til en begivenhed, så har du også mulighed for at få skræddersyet en holder, der passer perfekt til det. Vi tilbyder nemlig forskellige tilpasningsmuligheder, herunder for eksempel tilføjelse af virksomhedslogoer, en tilpasset tekst og inkludering af andre personlige detaljer. Upload blot et billede og skriv den ønskede tekst, så sætter vi gang i produktionen. 

Er du i tvivl om, hvordan du gør? Eller har du et specifikt ønske til et design? Kontakt os, så vi hjælper dig med at opfylde dine ønsker. 

Bestil dine sportspræmier og andre artikler hos Jydsk Emblem Fabrik A/S

Jydsk Emblem Fabrik A/S er din pålidelige partner, når du skal bruge sportspræmier og andre artikler til dine begivenheder og sportsarrangementer. Vi har mange års erfaring med at levere kvalitetsprodukter til vores kunder. Vores sortiment af sportspræmier er omfattende og varieret. Uanset om du arrangerer en sportsbegivenhed, en turnering eller en klubfest, har vi de præmier, der vil imponere dine deltagere og fejre deres præstationer. Fra medaljer og pokaler til emblemer og glasstatuetter - vores udvalg er designet til at imødekomme dine behov og give dig mulighed for at anerkende og belønne vinderne.

Bestil hos os og glæd dig til at modtage dit medaljeophæng eller andre sportspræmier inden længe.