Kort om Jydsk Emblem Fabrik A/S

Jydsk Emblem Fabrik A/S er en virksomhed med årelange traditioner inden for fremstilling af emblemer, sportspræmier, navneskilte, uniformstilbehør samt reklame & merchandise artikler. Det er traditioner der fastholdes, og med en bred vifte af produkter, er Jydsk Emblem Fabrik A/S en værdiskabende samarbejdspartner for alle virksomheder, der ønsker at udbrede deres brand.

Siden etableringen i 1886 har Jydsk Emblem Fabrik A/S udvidet sit produktsortiment, som i dag således både inkludere standardløsninger, samt specialfremstilling, for at tilgodese alle vores kunder.
I dag er Jydsk Emblem Fabrik A/S en af de få skandinaviske virksomheder, der i dag fortsat har egen produktion indenfor området. Fabrikken er placeret i Malling, syd for Aarhus og ledes i dag af adm. direktør Stig Hellstern (4. generation) og direktør Hanne Hørup.
I 2016 havde Jydsk Emblem Fabrik A/S 130 års jubilæum. Læs mere om vores historie her, find oplysninger om organisationsstruktur her og find billeder fra fabrikken og af vores ledelse her.

 

Kvalitet & service siden 1886

Vi samarbejder med en bred vifte af danske og udenlandske underleverandører, der er udvalgt med største omhu. Kvalitet og service er nøgleord hos Jydsk Emblem Fabrik A/S. Som ISO 9001 og ISO 14001 certificeret virksomhed forpligter vi os til altid at producere og levere varer, som dels har gennemgået en kvalitetskontrol, og som derudover er fremstillet under hensyntagen til de miljømæssige påvirkninger, vore aktiviteter medfører. Vi foretager løbende audit af vores underleverandører i ind- og udland. Alle vores produkter er underlagt en gennemgribende kvalitetskontrol inden de sendes fra virksomheden.

Læs mere her

 

Social ansvarlighed

Vi, hos Jydsk Emblem Fabrik A/S, tager ansvar for samfundet, miljøet og de mennesker, som vi er i daglig kontakt med eller som bruger vores produkter. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere, samarbejdspartnere, kunder og resten af omverdenen forstår vores synspunkter. Få et indblik i det ansvar vi påtager os, samt de retningslinjer vi følger her. Hent vores retningslinjer som PDF her

 

Nyheder og presse

Vores presseside har til formål at servicere Jydsk Emblem Fabriks interessenter og medier med aktuel information. Det er her, du kan finde kontaktoplysninger på vores pressekontakt og billeder af ledelsen, fra vores egenproduktion i Malling, stemningsbilleder fra vores museum, hovedkontor og billeder af medarbejdere, som har udtalt sig til pressen. Se mere her.

Det er en side vi arbejder løbende med og der vil i nærmeste fremtid komme pressemeddelelser, mediekit og antal af billeder vil øges. 

 

Sociale medier og nyhedsbrevet

Følg os på LinkedIn og Facebook og være opdateret om hvad vi hos Jydsk Emblem Fabrik foretager os. Følg os på Instagram og blive inspireret til den næste pokal, medalje, statuette og meget mere. 
Eller simpelthen lær os bedre at kende og se hvordan vi arbejder på YouTube.

Vi udsender et nyhedsbrev ca. en gang om måneden med spændende produkter, relevante tilbud og anden vigtig information målrettet dine interesser. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.