Kort om Jydsk Emblem Fabrik A/S

Jydsk Emblem Fabrik A/S i Malling, syd for Aarhus, er en virksomhed med årelange traditioner inden for fremstilling af emblemer, sportspræmier, navneskilte, uniformstilbehør samt reklame & merchandise artikler. Virksomheden er i dag ledet af adm. direktør Stig Hellstern (4. generation) og direktør Hanne Hørup. Virksomheden blev etableret i 1886 og er en af de få skandinaviske virksomheder, der i dag fortsat har egen produktion inden for ovenstående områder.

Kvalitet & service siden 1886

Vi samarbejder med en bred vifte af danske og udenlandske underleverandører, der er udvalgt med største omhu. Kvalitet og service er nøgleord hos Jydsk Emblem Fabrik A/S. Som ISO 9001 og ISO 14001 certificeret virksomhed forpligter vi os til altid at producere og levere varer, som dels har gennemgået en kvalitetskontrol, og som derudover er fremstillet under hensyntagen til de miljømæssige påvirkninger, vore aktiviteter medfører. Vi foretager løbende audit af vores underleverandører i ind- og udland. Alle vores produkter er underlagt en gennemgribende kvalitetskontrol inden de sendes fra virksomheden.

Social ansvarlighed

Jydsk Emblem Fabrik A/S driver virksomhed på en ansvarlig måde. Vi tager ansvar for samfundet, miljøet og de mennesker, som vi er i daglig kontakt med eller bruger vores produkter. Det er vigtig for os, at vores medarbejdere, samarbejdspartnere, kunder og resten af omverdenen forstår vores synspunkter. Få et indblik i det ansvar vi påtager os, samt de retningslinier vi følger ved at læse dem her.

Besøg vores Youtube

Hvis du vil vide mere om os, kan du besøge vores Youtube.