Plaketter & Skjolde

Udvalgte varer

Mest populære
Plakette m. gravering
H-1735G
 
DKK 320,51 inkl. moms
DKK 256,41 ekskl. moms
Træskjold m. 1 graveringsplade
H-1771
 
DKK 356,13 inkl. moms
DKK 284,90 ekskl. moms
Træskjold m. 10 graveringsplader
H-1774
 
DKK 747,86 inkl. moms
DKK 598,29 ekskl. moms
Træskjold m. 6 graveringsplader
H-1772
 
DKK 541,31 inkl. moms
DKK 433,05 ekskl. moms
Træskjold m. 8 graveringsplader
H-1773
 
DKK 655,28 inkl. moms
DKK 524,22 ekskl. moms
Plakette m. digitaltryk
H-1735T
 
DKK 641,03 inkl. moms
DKK 512,82 ekskl. moms
Viser 1 til 6 af 6

Plaketter og træskjolde

Plaketter er mere end blot smukt designede stykker af metal eller træ; de er symbolske udtryk for anerkendelse og belønning. Plaketter bruges til at ære og fejre enkeltpersoner, grupper eller organisationer for deres præstationer og bidrag. Uanset om det er inden for sport, akademiske kredse eller erhvervslivet, så spiller plaketter en afgørende rolle som et synligt tegn på værdsættelse og påskønnelse.

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S har vi i mange år leveret klassiske træplakette og træskjolde med graverede skilte til store og små begivenheder. Alle vores plaketter og træskjolde er underlagt en grundig kvalitetskontrol, inden de sendes fra lager. Vi sikrer altid den højeste kvalitet. Se hele udvalget herunder.

Hvad er plaketter og træskjolde?

Plaketter og træskjolde er to populære former for anerkendelsespræmier, der bruges til at hædre og belønne enkeltpersoner eller grupper for deres præstationer. Mens begge typer har deres unikke kendetegn og stilarter, så deler de altså det fælles formål at symbolisere værdsættelse og påskønnelse.

En plakette er typisk en flad plade, der er lavet af materialer som træ, messing, bronze eller stål. Plaketten kan have forskellige former og størrelser, men er ofte rektangulær eller oval. Plaketter er kendetegnet ved at have indgraveret noget tekst. Det kunne for eksempel være navne, datoer, begivenheder eller specifikke præstationer. De kan også være udsmykket med motiver, der er relateret til den kontekst, hvori de gives. For eksempel sportsgrene, akademiske symboler eller virksomhedsemblemer. Plaketter kan hænges på vægge eller monteres på sokler for at fremvise og bevare deres æstetiske værdi.

Træskjolde er en anden form for præmie, der har en mere rustik og traditionel appel. Denne type er ofte lavet af træ og har typisk en skjoldform. Træskjolde kan være udskåret eller lasergraveret med forskellige detaljer, herunder navne, datoer og specifikke præstationer. Træskjolde er ideelle til at blive ophængt på vægge og kan give et varmt og autentisk udtryk.

 

Køb plaketter og andre præmier til den næste kåring her

Når du skal finde den perfekte præmie til din næste kåring, så er Jydsk Emblem Fabrik A/S det ideelle sted at handle. Vi tilbyder et flot udvalg af plaketter og træskjolde, der kan skræddersys efter dine præferencer og behov.

Vores sortiment af plaketter omfatter forskellige stilarter og størrelser, der kan tilpasses med gravering efter dit ønske. Uanset om det er til at ære en idrætsudøver, et hold, månedens medarbejder eller en vinder inden for akademiske præstationer, kan vores plaketter nemlig tilpasses med indgraverede detaljer.

Vil du vide mere om vores gravering? Du  kan læse mere om gravering her

Udover vores udvalg af plaketter og træskjolde tilbyder vi også et bredt udvalg af andre præmier. Medaljer er blandt andet en af vores specialiteter. Vi tilbyder nemlig et omfattende udvalg af medaljer i forskellige former, størrelser og materialer. Pokaler og statuetter er desuden en klassisk og prestigefyldt form for anerkendelse, og vi tilbyder derfor også et bredt udvalg af pokaler og statuetter i forskellige designs og størrelser.

 

Mest populære Plaketter & Skjolde