Pokal Mars

Varenummer: H-17-8661A
 
DKK 238,75
DKK 191,00 ekskl. moms
 •  
Mest populære Pokaler
 • Mars - Business Class

  Ligesom der i dag er kapløb om at komme til Mars, vil der være kapløb om at komme først til denne prægtige guldpokal. Pokalen er opkaldt efter den romerske krigsgud af samme navn og det er denne gud der har lagt navn til planten Mars. Guden Mars er det romerske modsvar til den græske krigsgud Ares.

  Denne guldpokal fås i fire højder og i sølvvarianten NEPTUN. Den mørke marmorsokkel fuldender pokalen og giver mulighed for at påsætte et sokkelskilt; vælg mellem to typer. Sokkelskilt vælges til højre under ”Sokkeltekst”.

  Emblem eller logo?
  På toppen af Mars kan du få påsat et emblem, enten aktivitetsemblem eller eget logo. Det er en god måde at gøre pokalen unik og få den til at passe til den pågældende begivenhed. Du kan f.eks. vælge et emblem med tallene 1, 2 og 3 eller et emblem der viser den pågældende sportsgren; se mere under ”Aktivitetsemblem/logo”.

  I denne menu står tillægsprisen for det pågældende emblem også. Derudover er det i denne menu at du vælger eget logo. Husk at uploade logoet som en ai eller eps fil.

  Ved valg af eget logo kommer der et opstartsgebyr på kr. 100,00

  Pokalen fås i flere størrelser:

  390 mm
  410 mm
  430 mm
  455 mm

  Vælg den variant du ønsker i menuen til højre.

  Gravering – centreret opstilling
  Vælger du et graveret sokkelskilt bliver teksten centreret. Noter i kommentarfeltet ved checkout hvis du ønsker en anden opstilling.

  Materiale:

  Forkromet metal

  Størrelser:

  390, 410, 430 og 455 mm

  Sokkelskilt:

  Ja – vælg mellem to typer

  Emblem/logo:

  Ja

  Gravering:

  Ja – centreret som standard,
  angiv anden opsætning i kommentarfeltet ved checkout

  Gør brug af vores ekspertise

  Er du tvivl om noget? Så kontakt os endelig. Vores personale har flere års erfaring med vores kerneområder, så de er super komptente og sidder klar til at give dig den bedste service. 

  Ring på 70 27 41 11 eller skriv på info@jef.dk. 

 • Vægt 888,00
  Højde 410, 430, 455
  Farve Guld
  Bredde 200
  Leveringstid 2 - 3 dage
  Brand Jydsk Emblem Fabrik