Pokal Odin

Varenummer: H-18-4913
 
DKK 375,55
DKK 300,44 ekskl. moms
 •  
Mest populære Pokaler
 • Odin - Business Class Pokal

  Denne smukke sølvpokal med blå detaljer er opkaldt efter Odin, der i nordisk mytologi er den øverste af guderne. Odin er guden for bl.a. visdom, digtning, magi, krig og død. Han er gudernes konge og kongernes gud i den nordiske mytologi.

  Pokalen er udsmykket med blå detaljer der gør at denne pokal adskiller sig fra de øvrige i sortimentet. Den mørke marmorsokkel afrunder pokalen på en elegant måde. Soklen giver ydermere mulighed for påsætning af et sokkelskilt; vælg mellem graveret og printet label. Se tillægsprisen pr. skilt til højre under ”Sokkeltekst”.

  Emblem eller logo?
  Selvom Odin står flot som den er, så kan du tilpasse pokalen yderligere med et emblem på toppen. Det kan f.eks. være et aktivitetsemblem med en golfspiller eller ishockey. Se de mange muligheder i menuen ”Aktivitetsemblem / logo” til højre.

  Udover et aktivitetsemblem er der også mulighed for at få eget logo. Vælg dette i samme menu som valg af aktivitetsemblem. Obs. der kommer et opstartsgebyr når du vælger eget logo.

  Husk at uploade logo som en ai eller eps fil (det som kaldes en vektorfil).

  Pokalen fås i flere størrelser:
  410 mm
  460 mm
  510 mm

  Vælg den variant du ønsker i menuen til højre.

  Gravering – centreret opstilling
  I forbindelse med graveret sokkelskilt vil den graverede tekst være centreret. Dette kan ændres hvis du ønsker dette, noter den ønskede opstilling i kommentarfeltet ved checkout. En anden opstilling kan være højre stillet eller venstre stillet.

  Materiale:

  Forkromet metal

  Størrelser:

  410, 460 og 510 mm

  Sokkelskilt:

  Ja – vælg mellem to typer

  Emblem/logo:

  Ja

  Gravering:

  Ja – centreret som standard,
  angiv anden opsætning i kommentarfeltet ved checkout

  Gør brug af vores ekspertise

  Er du tvivl om noget? Så kontakt os endelig. Vores personale har flere års erfaring med vores kerneområder, så de er super komptente og sidder klar til at give dig den bedste service. 

  Ring på 70 27 41 11 eller skriv på info@jef.dk. 

 • Vægt 970,00 - 1.820,00
  Højde 420, 450, 520
  Farve Sølv
  Bredde 180, 220, 260
  Leveringstid 2 - 3 dage