Slipsenåle

Udvalgte varer

Mest populære
Slipsenål med gravering Guld
90-60-2
Standard salgspris DKK 200,00
Fra DKK 50,00 / Stk. inkl. moms
DKK 40,00 ekskl. moms
Slipsenål  kniv/gaffel stållook
JEF699
Standard salgspris DKK 125,00
Fra DKK 31,25 / Stk. inkl. moms
DKK 25,00 ekskl. moms
Slipsenål 65 mm Guld Slipsenål 65 mm Guld
70003G
Standard salgspris DKK 68,75
Fra DKK 15,81 / Stk. inkl. moms
DKK 12,65 ekskl. moms
Slipsenål 65 mm Sølv Slipsenål 65 mm Sølv
70003S
Standard salgspris DKK 68,75
Fra DKK 15,81 / Stk. inkl. moms
DKK 12,65 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4
Mest populære Slipsenåle

Har du lyst til at sætte prikken over i’et med en flot slipsenål til dit jakkesæt? Slipsenålen er for slipset, hvad Robin er for Batman: en nødvendig og trofast sidekick. Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S kan du derfor også finde et bredt udvalg af slipsenåle i forskellige designs og materialer. Vælg for eksempel en af vores slipsenåle, hvor du kan få din virksomheds logo påsat på emblemet.  

Forskellige slipsenåle til dig og dit slips

Overvejer du at købe en slipsenål? Det kan vi godt forstå. Der er nemlig mange gode grunde til at erhverve sig sådan en. For det første hjælper den med at holde dit slips på plads. Alle, der går med slips, kender nemlig til det problem med, at slipset er alle vegne. Inden vi har set os om, er slipset røget i suppen eller også blafrer den rundt i vinden, når vi kommer ud i de danske blæsevejr. Her er en slipsenål god til at holde styr på tropperne. For det andet er slipsenålen en flot udsmykning til din påklædning. Hvad end du vælger din slipsenål i guld eller sølv, så vil den uden tvivl tilføje det allersidste finish til dit look.   

Hvilken slipsenål skal du vælge?

Hvilken slipsenål, du skal vælge, er selvfølgelig en smagssag. En god tommelfingerregel er dog, at slipsenålen skal passe til resten af dit outfit. Den skal komplimentere skjorten, eventuelle manchetknapper og selvfølgelig dit slips. Hvis du for eksempel har et armbåndsur på – eller andre smykker – i guld, så kan du med fordel vælge en slipsenål der også er i guld eller er guldbelagt. Er der i stedet mange sølvdetaljer i dit outfit, så vil det oplagte valg naturligvis være at vælge en sølvfarvet slipsenål. Vores slipsenåle findes blandt andet i: 

  • Blankpoleret sølv  
  • Børstet guld 
  • Børstet sølv
  • Slipsenål med printet emblem 

Køb slipsenåle med gravering hos Jydsk Emblem Fabrik 

Vores slipsenåle er flotte i sig selv, men hvis du har lyst til at skille dig lidt ud, har du hos Jydsk Emblem Fabrik A/S også mulighed for at få din slipsenål graveret med netop det tryk, der passer til dig. Måske har du lyst til at bære dine initialer på din slipsenål? Måske leder du efter en elegant og diskret måde at promovere din virksomhed? En gravering er her blandt andet ideel til messer, konferencer, kundemøder og andre lejligheder, hvor du og din virksomhed er ude i offentligheden. 

Som noget særligt har vi også en elegant slipsenål, hvor du har mulighed for at få din virksomheds logo påsat. Her er det helt oplagt at kombinere med en af vores mange manchetknapper, hvor du ligeledes kan vælge at få trykt et logo på. 

Har du spørgsmål til vores slipsenåle? 

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S har vi mange års erfaring med at fremstille slipsenåle, emblemersportspræmier og alt derimellem. Tag et kig i vores udvalg, og find netop den slipsenål, der matcher dig og dit slips, som nålen skal pynte sammen med. Hvis du har nogle spørgsmål til vores slipsenåle – eller andre af vores produkter – så kan vores kompetente medarbejdere uden tvivl hjælpe dig. 

Desuden specialfremstiller vi slipsenåle i sterlingsølv og 14 karat guld til erhverv, logoer, organisationer, klubber og private. Så skriv endelig til vores kundeservice, så finder vi sammen frem til en løsning, der passer til dig og dine behov.