Pokal Generalløjtnanten 440 mm

Varenummer: 18-2404
 
DKK 271,95
DKK 217,56 ekskl. moms
 •  
 • Generalløjtnanten - Economy Class Pokal

  Generalløjtnanten er navnet på denne smukke pokal. Pokalen udståler autoritet og berettigelse – hvilket passer fint til dens navn. Generalløjtnant er officersgraden mellem generalmajor og general. Graden findes i hæren og i flyvevåbnet.

  Med den slanke facon og de sorte detaljer gør at pokalen står flot som den her og den sorte marmorsokkel fuldender pokalen. Soklen har en størrelse der giver dig mulighed for at præge pokalen med egen valgfri tekst. Du tilvælger sokkelskilt i menuen til højre ’Sokkeltekst’. Her kan du desuden se tillægsprisen og de to valgmuligheder.

  Emblem eller logo?

  Selvom at pokalen er flot som den står, er der stadigvæk mulighed for påsætning af et emblem. Det kan være et aktivitetsemblem, passende til den pågældende sportsgren eller klubbens eget logo.

  Se de mange valgmuligheder af aktivitetsemblemer under ’Aktivitetsemblem / logo’. Ud for hvert emblem ser du tillægsprisen og det er også her du vælger eget logo.

  Vær opmærksom på at der ved valg af eget logo kommer et opstartsgebyr. Derudover skal du huske at uploade logo som en ai eller eps fil (også kendt som en vektorfil).

  Pokalen fås i flere størrelser:
  450 mm
  470 mm
  500 mm

  Vælg den variant du ønsker i menuen til højre.

  Gravering – centeret opstilling
  Vælger du et sokkelskilt vil teksten, medmindre du ønsker andet, blive centreret. Ønsker du en anden opstilling noter du dette i kommentarfeltet ved checkout.

  Materiale:

  Forkromet metal

  Størrelser:

  450, 470 og 500 mm

  Sokkelskilt:

  Ja – vælg mellem to typer

  Emblem/logo:

  Ja

  Gravering:

  Ja – centreret som standard,
  angiv anden opsætning i kommentarfeltet ved checkout

  Gør brug af vores ekspertise

  Er du tvivl om noget? så kontakt os endelig. Vores personale har flere års erfaring med vores kerneområder, så de er super komptente og sidder klar til at give dig den bedste service. 

  Ring på 70 27 41 11 eller skriv på info@jef.dk. 

 • Vægt 970,00 - 1.280,00
  Højde 440, 480, 500
  Farve Guld
  Bredde 125, 140, 150
  Leveringstid 2 - 3 dage
Mest populære Sportspræmier