Pokal Greven 430 mm

Varenummer: 18-2503
 
DKK 252,53
DKK 202,02 ekskl. moms
 •  
Mest populære Sportspræmier
 • Greven - Economy Class Pokal 

  Greven er en elegant sølvpokal med diskrete detaljer. Pokalen er meget enkel i sin udformning og kan bruges til de fleste sportsevents.

  Pokalens sorte sokkel er et flot modspil til sølvfarven. Soklen giver ydermere mulighed for tilvalg af sokkelskilt. Der kan vælges mellem to typer af skilte, se mere i menuen ”Sokkeltekst”. Her findes også tillægsprisen for det pågældende skilt. 

  Emblem eller logo?
  Udsmyk pokalen med et emblem på toppen. Det kan enten være et aktivitetsemblem eller dit eget logo. Vælg mellem mange forskellige aktivitetsemblemer og find den der passer til begivenheden hvor pokalen skal bruges. Se de mange valgmuligheder af aktivitetsemblemer under ’Aktivitetsemblem / logo’. Ud for hvert emblem ser du tillægsprisen og det er også her du vælger eget logo.

  Vær opmærksom på at der ved valg af eget logo kommer et opstartsgebyr. Derudover skal du huske at uploade logo som en ai eller eps fil (også kendt som en vektorfil).

  Pokalen fås i flere størrelser:
  430 mm
  460 mm
  490 mm

  Vælg den variant du ønsker i menuen til højre.

  Gravering – centeret opstilling
  Tilvælger du et sokkelskilt, vær da opmærksom på at teksten bliver centret hvis ikke andet oplyses. Ønsker du teksten venstrestillet eller højrestillet bedes du oplyse dette i kommentarfeltet ved checkout.

  Materiale:

  Forkromet metal

  Størrelser:

  430, 460 og 490 mm

  Sokkelskilt:

  Ja – vælg mellem to typer

  Emblem/logo:

  Ja

  Gravering:

  Ja – centreret som standard,
  angiv anden opsætning i kommentarfeltet ved checkout

  Gør brug af vores ekspertise

  Er du tvivl om noget? så kontakt os endelig. Vores personale har flere års erfaring med vores kerneområder, så de er super komptente og sidder klar til at give dig den bedste service. 

  Ring på 70 27 41 11 eller skriv på info@jef.dk. 

 • Vægt 926,00 - 1.252,00
  Højde 430, 450, 490
  Farve Sølv
  Bredde 120, 140