Motionsløb

I en verden, hvor virksomheder konstant søger nye og innovative måder at promovere deres brand på, er det blevet meget populært for virksomheder at deltage i sommerens mange motionsløb. Det kombinerer sundhed, samarbejde og markedsføring på en måde, der giver deltagere en mindeværdig oplevelse samtidig med at virksomheder øger deres synlighed og positive omdømme. 
Samtidig får medarbejderne en god mulighed for at blive rystet tættere sammen, nyde hinandens selskab og konkurrere om håneretten på arbejdspladsen. 

Motionsløb har udviklet sig fra at være en personlig præstation til at blive en fællesskabsoplevelse, der binder deltagere sammen i fælles mål. Denne udvikling har også åbnet døren for virksomheder til at tænke ud over de traditionelle markedsføringsmetoder.

Hos Jydsk Emblem Fabrik har vi et bredt udvalg af merchandise-artikler, som er oplagte at medbringe til motionsløbet for at skabe øget synlighed om jeres brand og virksomhed. 

Få eksempelvis trykt t-shirts med jeres logo eller et bestemt budskab på, så alle løbsdeltagere bliver eksponeret for jeres virksomhed. 

Eller medbring drikkedunke eller vandflasker med logo på. Vandflasker har den fordel at de kan deles ud til nye potentielle kunder. Drikkedunke den fordel, at de kan genbruges af jeres medarbejdere til deres fritidsaktiviteter. 

I kan også skabe jeres helt eget firma-område. Her kan bannere eller beach-flag vise, hvor I hører til - og samtidig promovere jer for andre deltagende virksomheder. 


 

Tøj med logo

Skal jeres virksomhed deltage i et af sommerens motionsløb?
Eller skal hele organisationen på teambuilding tur? 


Vi har et stort udvalg af forskellige t-shirts, som er meget velegnede til jeres firmaarrangement. Du kan vælge mellem forskellige farver, designs og størrelser, så du kan finde den perfekte t-shirt, der passer til jeres stil.


Ønsker I at sætte jeres personlige præg og sikre øget genkendelighed med logo eller budskab, så tilbyder vi også det. 

Drikkeflasker

En drikkedunk med logo eller virksomhedsnavn påtrykt, er en reklameartikel der kan bruges af alle og bruges igen og igen.

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S tilbyder vi et bredt udvalg af drikkedunke og vandflasker med påtrykt reklame. 

En drikkedunk er en oplagt artikel at medbringe til motionsløb, men den kan bruges til alle typer af events. 

Vores udvalg inkluderer alt fra den helt klassiske plastik drikkedunk til termoflasker til flasker med ekstra funktioner, f.eks. holde styr på brugerens indtag af væske.

Vand med logo

Er I mere til at få designet eller personliggjort vandflasker med jeres logo eller budskab? Så tilbyder vi også det. 

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S tilbyder vi et bredt udvalg af vand med logo. 

Vand med logo er perfekt til dig, der ønsker at opnå god eksponering til motionsløb, men også andre events og messer. 
Ved at have vandflasker med logo med til motionsløb, og stående frit tilgængelige, gør I det nemt for potentielle kunder at stifte bekendtskab med jeres brand og virksomhed. 

Med andre ord, sikrer i øget eksponering med personliggjorte vandflasker med logo eller budskab. 

Startnumre

Skal I afholde et motionsløb, så er startnumre en nødvendighed til dine deltagere. 

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S er vi specialister inden for produktion og tilpasning af løbsnumre, der opfylder dine behov og skaber en mindeværdig oplevelse for deltagerne.

Med vores løbsnumre har I desuden mulighed for at tilføje jeres logo eller virksomhedsfarve, så løbsnumrene er med til at promovere jeres virksomhed, og samtidig passer til jeres identitet. 

Beachflag & Bannere

Er I en stor organisation, som skal samles til motionsløb eller andre events, og ønsker I at have et område kun for jeres medarbejdere, så kan beachflag sørge for at jeres medarbejdere kan få øje på jer. 

Beachflag, bannere og andre tryksager er gode til at sikre øget eksponering af jeres brand til diverse events. 

Vi har stor erfaring med at producere flag og bannere, så I kan skille jer ud blandt den store mængde af deltagende virksomheder.