Vimpler & bannere

Udvalgte varer

Mest populære
Vimpel dobbeltlag
1836
Standard salgspris DKK 106,00
Fra DKK 63,54 / Stk. inkl. moms
DKK 50,83 ekskl. moms
Banner enkeltlag
1835
Standard salgspris DKK 78,53
Fra DKK 32,13 / Stk. inkl. moms
DKK 25,70 ekskl. moms
Last Minute Banner
H-1870A
Standard salgspris DKK 62,81
Fra DKK 40,84 inkl. moms
DKK 32,67 ekskl. moms
Vimpel enkeltlag Vimpel enkeltlag
1834
Standard salgspris DKK 78,53
Fra DKK 32,13 / Stk. inkl. moms
DKK 25,70 ekskl. moms
Banner dobbeltlag
1837
Standard salgspris DKK 92,81
Fra DKK 55,63 / Stk. inkl. moms
DKK 44,50 ekskl. moms
Last minute Vimpel
H-1804
Standard salgspris DKK 62,81
Fra DKK 40,84 inkl. moms
DKK 32,67 ekskl. moms
Viser 1 til 6 af 6

På udkig efter vimpler eller bannere?

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S fører vi et spændende og varierende udvalg af vimpler og bannere, der er ideelle til forskellige sportsklubber og foreninger. Vimplerne bruges specielt i venskabskampe, hvor holdene indbyrdes bytter deres klubvimpler inden kampstart. Den fungerer som et minde om kampen og pynter tilmed flot i klublokalet.

 

I vores sortiment finder du både last minute vimpler og bannere og specialproduktioner med frynser, farvede snore, træstænger samt andre spændende detaljer, der måtte passe til ethvert behov. På vores webshop finder du ligeledes også en flagstang på marmorfod, der er essentiel for fremvisning af udvalgte vimpler.

 

Står du måske også i den situation, hvor du mangler en præmie til kampens spiller eller sæsonens mål? Vi har et bredt sortiment, hvor du kan finde den helt rigtige præmie. Du kan finde pokalen, medaljen eller statuetten her

Køb dine speciallavede vimpler hos Jydsk Emblem Fabrik A/S

I kategorien med specialproduktioner har du mulighed for at vælge mellem danskproducerede eller specialproducerede produkter. Af speciallavede vimpler og bannere finder du både enkelt- og dobbeltlags produkter, hvorefter du kan tilpasse dem, som du ønsker til lige netop din klub.

 

Af danskproducerede vimpler og bannere kan du blandt andet vælge mellem fem forskellige farver til snoren, flerfarvet logo, enkelt- og dobbeltlag og meget mere.

Hvis  du i stedet ønsker standardvimpler- og bannere, hvor leveringstiden er kortere end speciallavede vimpler, kan du ligeledes finde dette på vores webshop. Her vil du kunne købe vimpler og bannere i standardstørrelsen, som hedder 190 x 330 mm. Når dit layout er godkendt, vil du kunne forvente at modtage dine varer hurtigt og nemt.

 

Din klub, Dit valg

Der findes mange klubber rundt om i landet, og trøjefarverne er uendelige. Derfor gør vi en kæmpe indsats i, at netop din klub får vist farverne flot frem i et tidløst design. Vores klubvimpler er et produkt, hvor du selv har mulighed for at  stå for kreativiteten, og på den måde selv forme klubbens image, som du ønsker det, når dit hold går på banen.

 

Vores klubvimpler fås ikke kun i én slags størrelse, men mange forskellige. Ring eller skriv gerne til os, hvis din klub har yderligere spørgsmål omkring, hvilken størrelse vimpel der passer bedst til dig og din klub. 

Vi har mere end 130 års erfaring

Skulle du sidde inde med spørgsmål eller ideer til vores design, vimpler og bannere, hvad enten det omhandler vores speciallavede produkter, vores last minute-varer eller noget helt tredje, skal du ikke være bleg for at kontakte os. Vi har siden 1886 arbejdet med kvalitet og service og har derfor mere end 130 års erfaring indenfor denne branche. Vores kompetente medarbejdere står derfor også altid klar til at hjælpe dig med din undren og tvivl. For os er alle klubber lige vigtige, og vi bestræber os altid på at holde leveringstiden så kort som muligt. 

 

Du kan altid kontakte os. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Mest populære Vimpler & bannere