Gør næste sportsstævne særligt

    Det er sjovt at være til sportstævne. Deltagerne har trænet længe og glæder sig til at yde deres bedste. 

    Gør stævnerne sjove for unge mennesker

    Vigtigst af alt er, at deltagerne synes det er sjovt at være med. Så er det tiden og umagen værd! For at planlægge noget som deltagerne synes er sjovt, må vi dele lidt op i aldersgrupper. 

    De yngste

    For yngre børn er det vigtigste at være med. De er ikke orienteret om konkurrencen i sporten, men vil gerne føle sig gode, når deres forældre ser dem spille. Så har de det som om, at hele verden er på deres hold. Sørg derfor for at lave events, hvor børnene først øver sig og derefter kan vise deres forældre, hvor gode de er blevet.

    De lidt ældre børn

    De ældre børn er mere orienteret mod fællesskabet til stævnet. De vil gerne gøre det godt for deres eget hold og anerkendes som dygtige atleter og vigtige spillere af holdkammeraterne. Her kan der være særligt brug for at holde øje med at børnene opfører sig pænt over for hinanden, og opmuntre til at alle finder noget de er gode til for holdet. 

    Ikke-længere-børn

    Teenagere har brug for mere frihed til at være sig selv end børn. De vil som regel gerne anerkendes af omverdenen for at de dyrker en særlig sport. Altså flere end "bare" forældre og holdkammerater. Det kan de for eksempel gøre via sociale medier - i skrivende stund Instagram, Tik Tok og Snapchat. Gør derfor stævnet sjovt ved at lave flere korte events, der er sjove at filme og fotografere, og gør det forudsigeligt, så der er tid til at kunne fiske mobilen frem inden. 

    De unge og dem der engang var unge

    Voksne og unge voksne kan også være med til sportsstævner. De synes generelt, det er sjovt bare at være med og presser sig selv og hinanden mere på kondition end på score-resultater. I den voksne kategori er medaljer og pokaler mindst vigtigt, men netværket betyder meget. Lav derfor gerne en Facebook gruppe (eller et LinkedIn netværk for de professionelle seniorer), hvor de kan finde hinanden og knytte tættere bånd, når der er god kemi.

    Gør deltagerne stolte af sig selv

    For arrangørerne ligger der et kæmpe arbejde i forberedelsen af sportstævner. Men hvorfor ikke lade Jydsk Emblem Fabrik A/S trække lidt af læsset? - Vi kan levere alle de medaljerpokaler og statuetter, som er nødvendige for at et sportsstævne kan løbe af stablen. Men det behøver ikke at stoppe der. 

    Vi elsker at sætte logo på ting og sager. Vi kan tilbyde drikkedunke med logologovandhalsedisser, silikonearmbåndkuglepenne, sportstasker og køletasker. - Alt sammen med logo. Vi kan trykke eller gravere logo og budskaber på næsten alt.

    Vi sælger også vævede armbånd, der kan bruges som adgangsbånd til længerevarende stævner og events. Vi sælger T-shirts, kasketter, sweatshirts og softshells med print så alle kan blive klædt på til lejligheden. Det er da skønt, at kunne styrke den fælles korpsånd ved hjælp af noget så simpelt, som eksempelvis en T-shirt med tryk.  Der er mange som gemmer disse T-shirts som minde om gode oplevelser, fællesskab og kammeratskab.

    Vores reelle udvalg af tilbehør til sportsstævner er meget større, end det du ser på vores website. Du er altid velkommen til at give os et ring og fortælle, hvad du har brug for. Vi hjælper også med forslag, til hvad der er muligt inden for et givent budget.

    Giv os et ring på +45 70 27 41 11