Derfor er træ det nye sort

  Træ er blevet et utrolig populært materiale, og det mærker vi i den grad her på Jydsk Emblem Fabrik A/S. 

  Senest har vi eksempelvis mærket en stor efterspørgsel på træmedaljer. Men hvorfor nu pludselig det, når vi har været vant til at få medaljer i metal? Hvad er fordelene ved at vælge træ? 

  Et mere klimavenligt materiale

  I takt med, at verden stræber efter en grønnere hverdag, er folk begyndt at tænke mere og mere i klimavenlige og genanvendelige produkter. I træ får du et mere naturligt produkt, som ikke har en belastende forarbejdelsesprocess og som bidrager positivt til CO2 regnskabet, hvis træet er FSC certificeret.

  Nye og yngre træer, som optager mere CO2, bliver nemlig nyplantet efter de ældre træer, som er stoppet med at optage CO2, er blevet fældet. Er træet FSC certificeret sikrer du blandt andet, at der bliver genplantet nye træer i det gældende skovområde. Se eksempelvis vores trænavneskilte

  Produktion i Danmark = Hurtig levering

  Vi skærer selv træmedaljerne her på fabrikken i Malling. Det betyder, at vi har en hurtig leveringtid efter endt korrektur.  

  Uendelige muligheder - Design din egen medalje

  Med træ får du mulighed for at designe din egen medalje, så den kan tilpasses dit stævne, arrangement eller event. Det giver en unik mulighed for at nytænke formen på den klassiske runde medalje. Derudover er der forskellige muligheder alt efter om mønsteret i medaljen fræses eller udskæres.

  Det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Se bare vores fine eksempler nedenfor.   

  En unik mulighed

  Træ giver dig en unik mulighed for at tænke nyt og bæredygtigt, og har dit event eller stævne allerede påbegyndt at tænke mere i mere klimavenlige baner, så er sportspræmier i træ en oplagt vej at gå. Derudover giver træmedaljen en helt særlig oplevelse hos deltagerne, som vil huske medaljen for at være præcis for jeres stævne, i og med, at designet er helt jeres eget.

  Derfor er det også utrolig vigtigt, at træmedaljen bliver skåret i et design, så man ikke er i tvivl om hvilket stævne den er fra. Overvej derfor hvad der kendetegner netop jeres stævne.