Sokkelskilte

Udvalgte varer

Mest populære
Sølvskjold Ægte sølv
H-JEF800100
 
DKK 1.750,00 inkl. moms
DKK 1.400,00 ekskl. moms
Graveret sokkelskilt i metal
H-ES-G47GG
Standard salgspris DKK 163,75
Fra DKK 55,63 inkl. moms
DKK 44,50 ekskl. moms
Sokkelskilt
H-ES-90500G
Standard salgspris DKK 112,50
Fra DKK 51,01 inkl. moms
DKK 40,81 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3

Sokkelskilte

Inden for sportsverdenen er sokkelskilte en vigtig del af mange præmieoverrækkelser. De bruges ofte til at gravere navnet på den vindende atlet, holdet, begivenheden eller datoen for præstationen. Disse skilte giver en varig påmindelse om sejren og fungerer som en konkret anerkendelse af atletens eller holdets præstationer. Desuden tilføjer de en vis grad af professionalisme og elegance til præmien, hvilket gør den endnu mere speciel for modtageren. Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S kan du finde sokkelskilte i både metal og plastik. Vi har også et udvalg af ægte sølv. Find det sokkelskilt, der passer bedst til dine præmier her. 

Køb sokkelskilte hos Jydsk Emblem Fabrik A/S

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S kan du finde sokkelskilte, der er lavet af metal eller plast. Vores skilte kan selvfølgelig graveres, så du for eksempel kan fremhæve navnet på den vindende atlet eller et hold, begivenheden, eller datoen for præstationen på skiltet. Uanset om du leder efter et elegant og professionelt udseende eller noget mere personligt, kan du finde det perfekte sokkelskilt hos os.

Vælg mellem forskellige størrelser, former og muligheder for gravering

Når du skal købe sokkelskilte hos os, så kan du vælge mellem mange forskellige størrelser. På den måde er du sikker på, at dit skilt passer til pokalen, det skal sættes på. Klik ind på produktet, du ønsker, og vælg størrelsen i højre side. Her har du også mulighed for at skrive i feltet ‘gravering’, hvad der skal stå på skiltet. 

Graveringsteknikken kan variere afhængigt af materialet og designet på skiltet. Hvis du vil vide mere om vores graveringsteknikker, kan du læse vores artikel om gravering her

Vælg en pokal til dit sokkelskilt 

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S tilbyder vi ikke kun sokkelskilte, men også et stort udvalg af pokaler, som kan tilpasses med dit valgte skilt. Vores pokaler kommer i en bred vifte af designs og størrelser, så du kan finde den perfekte pokal, der passer til dit sokkelskilt. Uanset om du søger en traditionel pokal eller et mere moderne design, har vi det rette for dig. Vores pokaler kan også graveres, hvilket gør dem endnu mere personlige og unikke. 

Kontakt vores kundeservice

Hvis du har spørgsmål, eller er usikker på, hvilket sokkelskilt der passer bedst til din begivenhed, må du endelig tage kontakt til os. Vores erfarne team er klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte sokkelskilt eller andre sportspræmier. 

Mest populære Sokkelskilte