Vandrepokaler serier

Udvalgte varer

Mest populære
Vandrepokal Vinder 410 mm
24-0402
Standard salgspris DKK 418,29
Fra DKK 271,89 / Stk. inkl. moms
DKK 217,51 ekskl. moms
Vandrepokal Kobber
H-4372
Standard salgspris DKK 356,13
Fra DKK 231,48 inkl. moms
DKK 185,19 ekskl. moms
Vandrepokal Guld
H-1459-02
Standard salgspris DKK 418,29
Fra DKK 271,89 inkl. moms
DKK 217,51 ekskl. moms
Vandrepokal Jern
H-3005285
Standard salgspris DKK 341,88
Fra DKK 222,22 inkl. moms
DKK 177,78 ekskl. moms
Vandrepokal Vinder
H-24-0402
Standard salgspris DKK 418,29
Fra DKK 271,89 inkl. moms
DKK 217,51 ekskl. moms
Vandrepokal Sølv
H-1462-03
Standard salgspris DKK 418,29
Fra DKK 271,89 inkl. moms
DKK 217,51 ekskl. moms
Vandrepokal Titanium
H-1140-02
Standard salgspris DKK 754,99
Fra DKK 490,74 inkl. moms
DKK 392,59 ekskl. moms
Viser 1 til 7 af 7

Vandrepokaler

Vandrepokaler er mere end bare præmier – de er symbolske udtryk for ære, præstation og sportsånd. Kan du forestille dig glæden og stoltheden ved at modtage en vandrepokal efter en veludført indsats i en konkurrence? Vores vandrepokaler er ikke alene flotte, de bidrager også til en fantastisk tradition. Køb vandrepokalen til klubhuset, den næste turnering, diverse kampe eller som en særlig gestus til en medarbejder. 

Hvad er en vandrepokal?

Kendetegnet ved en vandrepokal er, som navnet indikerer, at pokalen vandrer videre fra vinder til vinder. Den forhenværende vinder vil være i besiddelse af pokalen, indtil den næste konkurrence afvikles, hvilket typisk er ét år senere. Hertil får vinderen sit navn indgraveret på pokalens kop ved siden af årstallet for det vundne år.

Vi har hos Jydsk Emblem Fabrik A/S mange års erfaring med pokaler og mener, at en vandrepokal er en af de mest prestigefulde pokaler, man kan vinde, da den indikerer, at man har gjort et exceptionelt stykke arbejde. Og noget af det helt særlige ved en vandrepokal er desuden, at den ikke kun repræsenterer en enkelt persons eller et holds triumf. Den bærer også historien og arven fra tidligere vindere. Tanken om at videregive en vandrepokal til den næste værdige vinder skaber en følelse af samhørighed og forbundethed mellem forskellige generationer af atleter og deltagere.

 

Køb din vandrepokal hos Jydsk Emblem Fabrik A/S

I vores sortiment af vandrepokaler finder du forskellige typer, som kan bruges til enhver anledning, uanset hvilken sportsbegivenhed det drejer sig om. Fodbold, tennis, svømning eller håndbold. Vores vandrepokaler kan bruges på præcis den måde, du har lyst til. 

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet i materialer og håndværk, da dette er afgørende for at sikre en imponerende præsentation af vandrepokalerne. Vores sortiment af vandrepokaler er navngivet efter forskellige metaller og fås i forskellige størrelser, hvor titaniums-modellen er den største. I sortimentet finder du blandt andet: 

  • Titanium sølvpokaler 
  • Sølvpokaler 
  • Sølvpokaler med gulddetaljer 
  • Jernpokaler 

Hvis du vil gøre noget ekstra for vinderne og glæde dem yderligere, så kan du vælge at supplere vandrepokalen med en af vores medaljer, som kan uddeles til vinderholdet. Derved kan den vundne pokal stilles i trofæskabet i for eksempel klubhuset til skue for de andre, imens medaljerne kan tages med hjem.

 

Vælg vandrepokaler med gravering

Når det kommer til at skabe en mindeværdig vandrepokal er gravering en fantastisk måde at tilføje personlig præg og unikhed. Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S tilbyder vi forskellige muligheder for gravering, der giver dig friheden til at skabe en vandrepokal, der er skræddersyet til dine præcise behov og ønsker.

En populær mulighed er at tilføje en sokkeltekst til vandrepokalen. Denne gravering placeres normalt på soklen af pokalen og kan indeholde forskellige oplysninger, blandt andet datoen for sejren, navnet på vinderen eller en speciel dedikation. Sokkelteksten giver en perfekt mulighed for at fremhæve begivenhedens betydning og skabe et varigt minde om præstationen.

Hvis du ønsker en gravering på din nuværende vandrepokal, men er i tvivl om, hvorvidt pokalen egner sig til dette, skal du ikke fortvivle. Vi graverer på nye såvel som gamle pokaler. Så hvis du har en ældre vandrepokal, som skal have indgraveret et nyt navn og årstal, så kan du altid kontakte os. Så hjælper vi dig. Og hvis du køber en vandrepokal hos os og ønsker gravering med det samme, kan du naturligvis vælge dette under produkterne. Her kan du også vælge, om der skal graveres eget logo på pokalens kop.

 

Jydsk Emblem Fabrik A/S er eksperter i sportspræmier 

Uanset om du bestiller en vandrepokal med eller uden gravering, er vi selvfølgelig altid både leveringsdygtige og samarbejdsvillige. Og hvis du har en specifik forespørgsel på en vandrepokal eller sidder inde med spørgsmål til din ordre, andre sportspræmier eller noget helt tredje, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger her. Vi glæder os til at høre fra dig.