Bægre & Krus

Udvalgte varer

Mest populære
Messingbæger
H-6005
Standard salgspris DKK 25,90
Fra DKK 16,84 inkl. moms
DKK 13,47 ekskl. moms
Snapsebæger tin
H-JEF120015
 
DKK 185,00 inkl. moms
DKK 148,00 ekskl. moms
Tinkrus m. låg
H-6010
Standard salgspris DKK 598,29
Fra DKK 388,89 inkl. moms
DKK 311,11 ekskl. moms
Tinbæger
H-JEF TG30L
Standard salgspris DKK 225,33
Fra DKK 146,46 inkl. moms
DKK 117,17 ekskl. moms
Tinkrus u. låg
H-6000
Standard salgspris DKK 448,08
Fra DKK 291,25 inkl. moms
DKK 233,00 ekskl. moms
Aluminiumsbæger
H-6050
Standard salgspris DKK 146,34
Fra DKK 95,12 inkl. moms
DKK 76,10 ekskl. moms
Viser 1 til 6 af 6

Tinkrus og bægre

Opdag et stort udvalg af håndlavede bægre og krus hos Jydsk Emblem Fabrik A/S. Vores sortiment består af elegante bægre og krus, smedet i materialer som messing, aluminium, sølv og tin, der hver især tilfører et luksuriøst udtryk. Dette gør dem til det perfekte valg, uanset om de skal fungere som vandrepokaler, erindringspokaler eller som vinderpokal.

Vores bægre og krus kommer i et væld af størrelser, og tilbyder muligheden for personlig indgravering.  Det er helt op til dig at udvælge det bæger eller krus, som falder i din smag. Så dyk ned i vores sortiment, og find det bæger eller krus, der vil tilføje et strejf af luksus til din hylde. 

Vælg bægre og krus med logo 

Bægre og krus er en elegant og anderledes præmie til din næste sportsbegivenhed, of efter begivenheden kan de pryde ethvert hjem eller klubhusets pokalskab. Vores udvalg spænder fra små snapsebægre til større krus og bægre, både med og uden låg, der alle er skabt med en kombination af funktionalitet og design i tankerne.

For at gøre disse bægre og krus endnu mere specielle, tilbyder vi selvfølgelig også indgravering. Alle bægre og krus, uanset størrelse, er meget velegnede til indgravering af eget logo eller tekst, så du kan sætte dit eget personlige præg på præmien.

Se også vores øvrige udvalg af sportspræmier 

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S forhandler vi en bred vifte af sportspræmier, der inkluderer både pokaler, medaljer, rosetter, fodboldpræmier og et væld af andre typer præmier. Uanset hvilken type sportsgren, du søger præmier til, kan du med garanti finde noget, der matcher dine behov.

Ligesom det er tilfældet med vores bægre og krus, kan stort set alle vores præmier indgraveres med egen tekst eller logo, så du får et skræddersyet produkt, der vil skabe glæde hos modtageren. Udover sportsbegivenheder kan vores præmier også fungere til andre anledninger, hvor du skal kåre eller anerkende en helt særlig person.

Vi gør din præmieoverrækkelse til noget særligt 

Med en skræddersyet sportspræmie fra Jydsk Emblem Fabrik A/S er du helt sikker på, at din næste turnering, stævne eller andre festlige anledninger vil blive husket i mange år frem på grund af den flotte sportspræmie. Når du handler sportspræmier hos os, er du desuden garanteret høj kvalitet. Alle vores produkter gennemgår nemlig en grundig kvalitetskontrol, inden de sendes til kunden.

 

Vi har mere end 130 års erfaring i branchen, så sidder du inde med spørgsmål til vores produkter, vil vi med glæde besvare dem. Find vores kontaktoplysninger her.

Mest populære Bægre & Krus