Rosetter

Udvalgte varer

Mest populære
Rosette 3-lag
H-JEF1822-1
Standard salgspris DKK 85,66
Fra DKK 17,49 inkl. moms
DKK 13,99 ekskl. moms
Rosette 1-lag
H-JEF1820-1
Standard salgspris DKK 71,39
Fra DKK 12,30 inkl. moms
DKK 9,84 ekskl. moms
Rosette 2-lag
H-JEF1821-1
Standard salgspris DKK 78,53
Fra DKK 14,89 inkl. moms
DKK 11,91 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3

Køb billige rosetter til hestesport her

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S finder du et stort udvalg af rosetter, du kan bruge til mange forskellige formål. Rosetter er nemlig en klassisk og flot måde at præmiere til både stævner, udstillinger og andre arrangementer for din hest.  

Rosetter – eller heste-rosetter, som mange kalder dem – er meget udbredte inden for ridesport, men kan selvfølgelig også sagtens bruges til alle mulige andre slags sportsgrene og kåringer – for eksempel til dyreskuer. Hos os har du derfor mange muligheder for at tilpasse rosetterne, ligesom at du kan vælge mellem forskellige motiver. 

Vælg de rette rosetter til dit formål hos Jydsk Emblem Fabrik A/S

I vores sortiment kan du gå op opdagelse i et bredt udvalg af unikke og uundværlige modeller, hvor du har mulighed for at vælge mellem alt fra ét-lags og enkeltfoldede rosetter til modeller med helt op til tre lag. For et flot og færdigt udtryk anbefaler vi, at du vælger en rosette med flere lag. Det unikke ved rosetterne er nemlig, at jo flere lag den har, jo flere muligheder er der for at sammensætte en række farver til en flot farvekombination.

Vores rosetter er fremstillet i satin og kan desuden fås i forskellige farver. Vælg for eksempel mellem: 

  • Lila
  • Hvid
  • Rød
  • Grøn
  • Blå 
  • Guld 
  • Gul 

Ønsker du at hylde vinderne med en ekstra præmie, så kan du supplere rosetten med en af vores fine pokaler eller med en medalje, som så fint vil pynte ved siden af den farverige rosette.

Personliggør din rosette med et aktivitetsemblem

En rosette er en meget enkel præmie, hvilket gør den til et ideelt aktivitetsemblem, idet den er let at tilpasse den pågældende begivenhed. Det gælder både, hvis du skal bruge den til hestesport, dyreskuerelateret eller noget tredje. 

Når du har valgt den model, som du ønsker at købe, er det ganske enkelt at vælge det rette aktivitetsemblem. I højre side under produktsiden vælger du blot hvilket aktivitetsemblem eller logo, som du vil have påsat på din roset.

Vi har et bredt udvalg af forskellige aktivitetsemblemer, du frit kan vælge imellem. Et populært valg er naturligvis at vælge et emblem med 1.-, 2.- eller 3. plads, men du kan også vælge et emblem, der symboliserer den enkelte begivenhed – det kunne for eksempel være hestespring, svømning eller sejlads. Kun fantasien sætter grænser. 

 

Ønsker du en speciel farvekombination? Kontakt os i dag

Vi ved, at det kan være svært at finde hoved og hale i de forskellige farvekombinationer og hvor mange lag din rosette skal have. Heldigvis er der hjælp at hente. For hvis vi ikke har den farvekombination, som du ønsker, så kan vi helt sikkert fremstille den for dig. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig og imødekomme dine ønsker.