Vores ambition om at styrke kulturlivet

Som virksomhed har Jydsk Emblem Fabrik gennem tiden været fast forankret i kulturlivet og oplevelsesindustrien. Kulturlivet og oplevelsesøkonomien er på mange måder det, som samler vores virksomhed i dag.

Vi lever og brænder for de gode oplevelser, de uforglemmelige koncerter, de spændende events og de mindeværdige sportsstævner.

Vi ønsker at løfte de oplevelser og gøre dem værdifulde for deltagere, arrangører og partnere.

En Aarhus virksomhed ind til benet

Selvom vi i dag er glade og stolte af at være placeret i Malling, så ser vi os selv som en Aarhus-virksomhed. Derfor gør vi også noget ekstra for at styrke kulturlivet i og omkring Aarhus.

I dag er vi eksempelvis stolt leverandør til både Aarhus Festuge, Musikhuset Aarhus og Aarhus Teater. Derfor var vi også utrolig stolte da vi i 2017 blev udnævnt som leverandør da Aarhus var Europæisk kulturhovedstad.

Vi har ligeledes været med som samarbejdspartner til Classic Race Aarhus siden arrangementet for første gang blev afviklet i 2010.

Fokus på foreningslivet

Den danske foreningsliv ser vi som en stor og afgørende del af dansk kulturliv. Vi ynder at styrke de oplevelser som foreningslivet i dag er med til at skabe for rigtig mange danskere gennem sportsstævner og andre events.

Dette gør vi eksempelvis gennem vores samarbejdspartnere som DBU, DGI, Dana Cup, Nørhalne Cup, Vildbjerg Cup, Brøndby Cup, Aarhus Motion, Nordic Race og mange flere.

Lokalt har vi et tæt samarbejde med Beder-Malling Idrætsforening (BMI), og i 2014 var vi i samarbejde med Tranbjerg AIA med til at arrangere fodboldstævnet ”Jydsk Emblem Fabrik Cup” i de gamle CERES haller for næsten 700 glade fodboldspillere i alderen 7-8 år.