Vores ambition om et styrket lokalsamfund

Jydsk Emblem Fabrik ønsker at værne om sit lokalsamfund, hvor vi også stræber efter at være en stærk og involveret aktør. Siden 2000 har Jydsk Emblem Fabrik haft adresse i Malling syd for Aarhus.

Vi ser os selv som en Aarhus-virksomhed. Det er her virksomheden for første gang satte sine rødder for over 130 år siden. Siden dengang har virksomheden været placeret rundt omkring i Aarhus området. I dag er vi stolte og glade for at være placeret i Malling. 

Her forsøger vi at give rigtig meget tilbage til det lokalsamfund, som vi hver dag får så meget af. Det gør vi blandt andet ved at støtte op om det lokale foreningsliv. Her har vi eksempelvis i mange år støttet op omkring BMI (Beder-Malling Idrætsforening) gennem et tæt samarbejde.  

Vi har gennem de seneste år, i samarbejde med andre småbutikker fra Malling-området afholdt Bazar. I 2020 afholdte vi blandt andet en Walk-In Bazar, hvor vi uddelte gratis T-shirts med diverse støttende budskaber til sygehussektoren under Corona-Pandemien.

Derudover har Jydsk Emblem Fabrik været med til at starte BMM Erhverv op, som er et lille erhvervsnetværk for virksomheder i Beder, Malling og Mårslet