Vores støtte til udsendte og veteraner

Siden 1972 har uniformstilbehør til forsvaret været en fast del af vores produktsortiment. Vi har i mere end 50 år sat en ære i at dekorere folk i tjeneste med diverse emblemer, ordensbånd og medaljer, og selv den dag i dag er det en fast og stor del af Jydsk Emblem Fabriks DNA.

I dag samarbejder vi med rigtig mange soldaterforeninger og diverse grene indenfor forsvaret omkring uniformstilbehør og artikler.  

Vi stræber forsat efter at være Danmarks førende leverandør af uniformstilbehør. I den forbindelse har vi det som vores mål at skabe mere fokus og opmærksomhed på Danmarks udsendte og veteraner. Det gør vi blandt andet ved at holde "Gå hjem møder” hvor der afholdes gratis foredrag. Derudover hjælper og administrerer vi flere websteder, så som "støt vores soldater", hvor pengene går ubeskåret til foreninger som støtter danske soldater og veteraner. 

Den gule sløjfe

Jydsk Emblem Fabrik A/S støtter Familienetværket ved at håndtere salget af Den Gule Sløjfe. Familienetværket er en forening, der drives af frivillige pårørende, som selv har eller har haft en soldat udsendt. Din støtte er med til at gøre det muligt for Familienetværket at give de danske soldater og deres pårørende den nødvendige støtte. Du kan læse mere om Familienetværket på deres hjemmeside.

Interforce

Jydsk Emblem Fabrik A/S er stolt medlem af Interforce og støtter og anerkender dermed samfundets behov for i perioder at kunne få frigjort Reservestyrken. 

Dermed bidrager Jydsk Emblem Fabrik A/S til kongerigets samlede sikkerhed og beredskab ved at støtte medarbejdere fra Reservestyrken. 

Læs mere om Interforce her.