Vores ambition som virksomhed

Vi lever i dag i en verden, der ændrer sig fra dag til dag. Kravene til os som virksomhed skærpes og det bliver hele tiden mere kompliceret at drive virksomhed.

Det at være en af Danmarks største forhandlere af traditionsrige emblemer, klassiske sportspræmier, håndlavet uniformstilbehør m.v., kræver således mere end godt håndværk og dygtige medarbejdere. Det kræver, at vi tager ansvar for vores medarbejdere, vores valg af leverandører både nationalt og internationalt og selvfølgelig, at vi overholder den gældende lovgivning.

Udvælgelse og kontrol af leverandører

Jydsk Emblem Fabrik A/S samarbejder primært med underleverandører i Europa og Asien. Vi ser det som vores ansvar at være med til at sikre, at rettigheder overholdes både nationalt og internationalt. Udvælgelsen af vores underleverandører sker med stor omhu og på baggrund af deres forretningsførelse, kvalifikationer og erfaringer, ligesom underleverandører vurderes på samme grundlag, som vi vurderer os selv. Vi ønsker desuden, at målsætninger og politiker i ledelsessystemer, er en integreret del af virksomhedens overordnede målsætninger og politikker, ligesom vores samfundsambition er en hjørnesten i vores tilgang til omverdenen.

Vi accepterer ikke børnearbejde, korruption, forskelsbehandling på grund af køn, race, hudfarve, religion eller tro, politisk anskuelse, seksuel orientering, alder, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse, og andre forhold, som falder uden for menneskerettighederne.

Ved samarbejde med udenlandske underleverandører er vi meget opmærksomme på at foretage hyppige kontrolbesøg for ved selvsyn at tjekke, om de lever op til de krav, som vi stiller.

En solid og sikkerhedsbevidst virksomhed

Siden år 2005 har Jydsk Emblem Fabrik A/S været certificeret efter kvalitetsstandarden ISO 9001. Se vores certifikat her. Certifikatet fortæller om klare standarder indenfor både kvalitet og service. Endvidere er vi en del af Fødevarestyrelsens Smiley-ordning, som sikrer dig at vi overholder alle regler i forbindelse med håndtering af fødevarer og fødevarekontaktmaterialer. 

Læs mere her.

Jydsk Emblem Fabrik A/S er medlem af brancheforeningen Dansk Promotion, og derigennem en del af GRAKOM, og vi har på den måde valgt at være med til at gøre en forskel i branchen inden for miljøområdet og andre områder.

Økonomisk er vi solide, hvilket er vores kunders sikkerhed for, at vi også eksisterer om 5 og 10 år. Vi har Bisnode's AAA rating, som er den højeste kreditstatus man kan opnå og som kun ganske få danske virksomheder får tildelt hvert år. Vi har endvidere modtaget et gulddiplom, som kun uddeles til virksomheder, der har opnået AAA rating 10 år i træk.

Læs mere om Bisnode’s AAA rating her og hvad det betyder her.