Aarhus 1900 Inlinere

Læs her om samarbejdet mellem Aarhus1900 Inlinere og Jydsk Emblem Fabrik A/S. 
Der er fart over feltet hos Aarhus1900 Inlinere, når de ruller på Brabrandstien i Aarhus, på den 200 meter lange banked track i Aarhus N eller Lisbjerg Buen i Hinnerup. Det er dog ikke kun til træning, at det går hurtig, det gør det også til diverse konkurrencer og stævner; sidste stævne var JIM – Jysk Inline Match, et nordjysk stævne for alle aldre og alle niveauer.

Hvert stævne og hver klub har et banner med for at promovere sig selv og i anledning af JIM trængte klubbens banner til en makeover. Med en kort deadline var det vigtigt at finde en samarbejdspartner, der kunne levere indenfor den fastsatte deadline og samtidig også kunne hjælpe med at gentænke banneret; altså gøre idé til virkelighed.

Den gode relation
Jydsk Emblem Fabrik A/S har mange års erfaring med fremstilling af reklameartikler, herunder tryk i storformat som f.eks. banner og beachflag; en erfaring, som gør Jydsk Emblem Fabrik A/S i stand til at være med fra idé til færdigt produkt. De mange års erfaring har givet virksomheden en indsigt i, hvor vigtigt det er at promovere sin klub. Med en tæt relation mellem Aarhus1900 Inlinere og Jydsk Emblem Fabrik A/S og med et indgående kendskab til forskellige produkter, var Jydsk Emblem Fabrik A/S en ideel samarbejdspartner for klubben.

”… de forstod alle rettelser og meningen med produktet. Derfor vil det være oplagt for Aarhus1900inlinere at benytte JEF til andre produkter.
Og der vil klart være belæg for at anbefale JEF til resten af rulleskøjte unionen.”
Nicolai Benjamin Simmons, medlem af Aarhus1900 Inlinere

Aarhus1900 Inlinere kom med idéerne til, hvordan det færdige produkt kunne se ud; beachflag er den form der oftest bruges til stævnerne og derfor blev dette også valgt. Beachflag er nemme at transportere og stille op og kan både bruges indendørs og udendørs. Det endelige design blev udarbejdet i samarbejde med Jydsk Emblem Fabriks dygtige grafiker, et resultat som Aarhus1900 Inlinere nu kan bruge fremadrettet.

Læs mere om Aarhus 1900 Inlinere her.