Gemstone Capital

Forespørgsler på trofæer og awards er noget vi ofte får her på Jydsk Emblem Fabrik. Vi fører nemlig ikke kun et stort udvalg af statuetter og glasstatuetter, vi har også unikke muligheder for selv at producere og specieldesigne awards, trofæer eller statuetter, eksempelvis i akryl eller FSC-certificeret træ.

På fabrikken får vi ofte forespørgsler på specialdesignede statuetter. Her er det ofte virksomheder der henvender sig, fordi de skal bruge nogle unikdesignede awards eller statuetter til en prisuddeling eksempelvis.

Sådan en henvendelse fik vi fra Gemstone Capital, som stod og skulle bruge en specialdesignet award indenfor kort tid.

- Vi rakte ud til Jydsk Emblem Fabrik med en hasteopgave, hvilket blev taget imod omgående. Inden for kort tid, havde teamet en forståelse for vores ønsker, og leverede skarpe design-forslag – Kristoffer Lippert, Project Manager, Gemstone Capital.

Da vi har egen produktion på Jydsk Emblem Fabrik kan vi hurtigt og effektivt udarbejde et layout i samarbejde med kunden.Når en kunde henvender sig, finder vi gennem åben dialog frem til hvilke ønsker kunden har.Blandt vores dygtige personale er der en bred vifte af spidskompetencer indenfor vores kerneområder, og med mange års erfaring er vi ikke bange for at kalde os selv for specialister.  Kundens ønsker matcher vi med den høje grad af ekspertise vi har til rådighed i vores produktion og grafiske afdeling.

Og således skulle vi gerne ende ud med et godkendt layout, som kunden er tilfreds med. De seneste mange år har vi øget vores kapacitet i produktionen på Jydsk Emblem Fabrik. Det har vi blandt andet fordi vi ønsker at mindske vores klima og miljømæssige aftryk, som er del af vores samfundsambition.  Det giver os en stor fleksibilitet med produktion på fabrikken i Malling. Det giver blandt andet en hurtigere leveringstid. 

- Vi blev enige om det endelige produkt, og på blot 6 dage havde vi modtaget det flotte trofæ. Den gode service, hurtige ekspertise og høje kvalitet på produktet er dybt værdsat! – Kristoffer Lippert, Project Manager, Gemstone Capital.

Er du på jagt efter en lignende løsning som Gemstone Capital? Så kontakt os på info@jef.dk eller på 70 27 41 11