Round Table

Round Table blev stiftet i 1927 i England og den første danske klub blev stiftet i 1936. Det er derfor en klub med en lang historie og siden begyndelsen har klubben brugt emblemer. Vi er stolte over at have leveret klubnåle og personlige pins til de danske Round Table klubber igennem mere end 50 år.

Round Table er en klub for mænd i alderen 20 til 40 år og formålet med klubben er at fremme medlemmernes udvikling gennem engagement og fri debat, men også at udvide medlemmernes kontaktmuligheder uden for deres omgangskreds og profession, samt at virke for forståelse og venskab, såvel nationalt som internationalt og uanset race, tro eller politisk overbevisning.

"Den nye nål er blevet præcis som vi havde forestillet os og hele processen fra første tanke til skitse har vi oplevet sublim og personlig vejledning.

Round Table 129 Otterup har tidligere med stor fornøjelse fået lavet en klub pin hos Jydsk Emblem Fabrik. Så da vi stod og skulle have lavet en ny 30 års jubilæums nål var det ikke svært at beslutte hvem vi skulle gå til.

Den nye nål er blevet præcis som vi havde forestillet os og hele processen fra første tanke til skitse har vi oplevet sublim og personlig vejledning. Nu glæder vi os til at se nålen "i virkeligheden" og vi er glæder os til at dele nålen ud til vores jubilæums fest." 

Thor Rise, Round Table
Kasserer, Otterup