• Nordic Race


  Danmarksmestre i populære medaljer

  Nordic Race har igennem flere år formået at tiltrække et imponerende antal deltagere til deres store OCR forhindringsløb. Én af faktorerne - udover et fantastisk arrangement - er at de svinger medaljerne for næsen af deltagerne. Ved at have en ekstraordinær og unik medalje, som promoveres på deres medier, viser Nordic Race deltagerne den præmie, de har i vente efter løbet. 
  Selvom vi kun leverer en lille del af løbets oplevelse, indeholder medaljen hele mindet om oplevelsen.Det er skønt når kunderne stiller krav til design og kvalitet, som vi skal prøve at forfølge. 'Nordic Race'-medaljen er en af de mange medaljer vi elsker at vise frem, når vi har besøgende i huset, fordi den er så anderledes i sit udtryk. 
  Læs her om samarbejdet mellem Nordic Race og Jydsk Emblem Fabrik A/S. 

  Når en standard medalje ikke er nok

  Nordic Race er i dag Danmarks absolut mest professionelle udbyder af Obstacle Course Racing (OCR) og det hele startede i 2012, da Nordic Race blev stiftet med det formål, at introducere Norden for OCR.
  Siden 2012, hvor det hele begyndte, har det udviklet sig fra at Nordic Race afholdt ét løb med 500 deltagere, til at der i 2017 bliver afholdt fem løb fordelt mellem Aarhus området og København med 15.000 deltagere.

  ”Medaljen er utrolig vigtig for de deltagende, og derfor er det vigtigt med en leverandør man har 100% tillid til og som leverer som aftalt gang efter gang.”
  - Jonas Elming, medstifter og partner i Nordic Race

  En stor del af det at deltage og gennemføre et af Nordic Race’s løb er selve medaljen, som alle deltagere får. Det er deltagernes bevis på, at han eller hun har presset sig selv til det yderste og gennemført de mange forhindringer. En standardmedalje har derfor ikke været nok for Nordic Race og det har været vigtigt at finde en leverandør og samarbejdspartner, der kunne være med hele vejen og skabe denne specielle medalje. 

  Krav om kvalitet, professionalisme og fleksibilitet

  Kvalitet og professionalisme er nøgleord for Nordic Race og de har et konstant fokus på dette, samt på udvikling af deres løb. Dette skinner igennem i deres design af medaljen, som ændrer udseende fra år til år. Et parameter er at medaljen ændrer udseende og i takt med, at der afholdes flere løb, så stiger antallet af deltagere ligeledes. Det stiller yderligere krav til leverandøren, da det kan være svært som arrangør at kende det præcise antal deltagere og dermed svært at afgive en præcis bestilling. Fleksibilitet i og leveringstid har derfor været et vigtigt krav. 

  ”Her har I af flere omgange kunne producere et større parti medaljer og bånd, med meget kort varsel, noget andre ikke har, kunne leve op til.”
  – Jonas Elmin, medstifter og partner i Nordic Race

  Erfaring, fleksibilitet og skæve løsninger

  Jydsk Emblem Fabrik A/S har mange års erfaring med fremstilling af emblemer og sportspræmier; erfaring, som gør Jydsk Emblem Fabrik A/S i stand til at være med fra idé til færdigt produkt. Virksomhedens årelange traditioner med fremstilling af emblemer og sportspræmier, har givet Jydsk Emblem Fabrik A/S en indsigt i, hvor vigtige disse er for både giver og modtager. Nordic Race har igennem alle år selv designet medaljen, hvorefter de i samarbejde med Jydsk Emblem Fabrik A/S har valgt hvilke materialer, både til bånd, farver og selve medaljen, der skulle bruges til det pågældende års medalje. Dette samarbejde gør, at der hvert år bliver lavet en unik medalje, som er udover det sædvanlige.

  For Jydsk Emblem Fabrik A/S er det utroligt vigtigt, at medaljen afspejler hvad Nordic Race står for, men også afspejler de prøvelser, den enkelte deltager går igennem ved at gennemføre et af Nordic Race’s løb. En specialdesignet medalje som her kan anses for at være en lidt ”skæv” forespørgelse, idet der ikke er en sandard løsning.
  Det er en proces, der tager tid for ikke alle materialer kan bruges og det materiale der vælges, skal yderligere kunne give det ønskede udtryk. Sammenspillet mellem hvad Nordic Race gerne vil have medaljen til at udtrykke og det at den passer til de fysiske og psykiske prøvelser deltagerne bliver udsat for, er en fleksibilitet som Jonas Elming, medstifter og partner i Nordic Race, sætter stor pris på.

  Han udtaler følgende om Jydsk Emblem Fabrik A/S:

  ”… I er super gode til at imødekomme nogle skæve henvendelser
  (noget I eller andre normalt ikke laver). Her er I utrolig løsningsorienteret. …”