Classic Race

  Classic Race Aarhus er en god mangeårig kunde og samarbejdspartner for Jydsk Emblem Fabrik A/S. Samarbejdet har i gennem årene budt på alt lige fra reklameartikler og emblemer til pokalermedaljer og statuetter. Ved afviklingen af Classic Race Aarhus 2021 var det netop statuetter som var i fokus for samarbejdet. Her skulle der bruges specialdesignede statuetter til podieplaceringerne under præmieceremonien. På Jydsk Emblem Fabrik A/S har vi mange års erfaring med specialdesignede statuetter, awards og trofæer. Derfor var det helt naturligt, at vi også skulle producere trofæerne til Classic Race Aarhus 2021.

  - Til præmieringen ved Classic Race Aarhus 2021 leverede Jydsk Emblem Fabrik helt nye trofæer. I stedet for traditionelle pokaler havde Jydsk Emblem Fabrik fået designet trofæer med Classic Race Aarhus’ logo som det bærende element. I tre størrelser alt efter, om man vandt, blev toer eller treer.

  - Morten Alstrup, pressekoordinator, Classic Race Aarhus.

  Trofæerne har ikke kun værdi for de vindene racerkørere, som et symbol på deres sejr eller podieplacering. Trofæerne kan, alt efter design, have stor eksponeringsværdi for eventet eller arrangementet.Til et event som Classic Race Aarhus, hvor der er stor bevågenhed fra tilskuere og presse, kan trofæerne også virke som markedsføring. 

  - Efterfølgende har disse specialtrofæer givet god promovering af Classic Race Aarhus, når de bedste kørere har udsendt pressemeddelelser eller foretaget opslag på sociale medier med billeder af de vundne trofæer. Kørernes markedsføring er derfor også blevet en reklame for vores arrangement.

  - Morten Alstrup, pressekoordinator, Classic Race Aarhus

  Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S har vores personale stor erfaring og ekspertise med at hjælpe kunder med specialdesignede løsninger, og det gælder ikke kun trofæer, awards og statuetter, men sportspræmier helt generelt.

  Er du på udkig efter en specialdesignet statuette, award eller trofæ til det næste stævne, event eller arrangement? Så kontakt os på 70 27 41 11 eller skriv til os på info@jef.dk.