Operators Coffee Club

”Operators Coffee Club designer og udvikler utraditionelle og anderledes produkter til de danske specialstyrker, som alle outdoor kaffeelskere også kan have glæde af at have med på deres eventyr.
Med Jydsk Emblem Fabrik A/S, har vi fundet den perfekte partner der effektivt rådgiver os i udviklingsfasen og som altid leverer det vi har brug for – unikke OCC produkter der kendetegnes ved at være alt andet end standardløsninger”

- Johan de Renouard, Co-founder, Operators Coffee Club

Hvem er de?
Operators Coffee Club blev grundlagt i 2017 for at møde behovet for god kaffe hvor som helst og når som helst. Det hele startede som en speciel relation mellem Operators Coffee Club og de danske specialstyrker. 

Med italiensk kaffe af den bedste kvalitet og højkvalitets produkter specielt designet til formålet, gør Operators Coffee Club dette muligt for alle der holder af naturen at tage den gode kaffe med sig. Det er som at tage sin espressomaskine med. Det er til folk der elsker de specielle øjeblikke hvor de har gjort noget ekstremt eller kommet til et smukt sted efter en god vandretur, og så kan nyde øjeblikket med god kop kaffe.

Læs mere om Operators Coffee Club og se deres spændende produkter.Jydsk Emblem Fabrik A/S er stolte af at være leverandør til Operators Coffee Club og det betyder meget for os at de er tilfreds med vores service og kvaliteten af produkterne.