Musikhuset Aarhus

  "Vi er overordentlig tilfredse med den altid positive tilgang, den personlige dialog, hurtige levering og gode kvalitet"

  Siden 2013 har Musikhuset Aarhus og Jydsk Emblem Fabrik A/S opbygget et tæt og givende samarbejde til glæde for begge parter. Den geografiske nærhed har naturligvis haft stor betydning og den ekspertise, Jydsk Emblem Fabrik nu har opbygget inden for samarbejde med store kulturinstitutioner, kommer os til gode i mange sammenhænge. Vi forstår betydningen af leveringssikkerhed og kvalitet, byder således ind med det vi er gode til og anvender Musikhuset til at forkæle vores kunder og øvrige samarbejdspartnere.

  Musikhuset Aarhus og Jydsk Emblem Fabrik har et godt samarbejde på flere fronter. Musikhuset har ofte specielle og specifikke krav til vores produktion og indkøb, og Jydsk Emblem Fabrik har i alle tilfælde formået at imødekomme os og i mange tilfælde anvist alternative løsningsforslag, som har givet os et bedre resultat.

  Vi er overordentlig tilfredse med den altid positive tilgang, den personlige dialog, hurtige levering og gode kvalitet. Vi er glade for, og trygge ved vores samarbejde med Jydsk Emblem Fabrik på alt fra lasergravering til bannerreklamer og profilbeklædning.
  "

  Anders Hede, Kommerciel chef